H εκπομπή «Chef στον αέρα» επιστρέφει στις οθόνες μας!

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα!

 Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα” ξεκινάει τον φετινό κύκλο επεισοδίων από τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στον ΣΚΑΙ με ανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, με τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 18.00.

Η παρέα στην κουζίνα μεγαλώνει φέτος και οι καλεσμένοι της Ελένης είναι δύο ή και τρεις ανά επεισόδιο! Περισσότερες συνταγές, περισσότερες γνώμες, περισσότερη νοστιμιά και δεκάδες ιδέες για την καθημερινή μας μαγειρική.

Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.Φέτος δίνουν περισσότερη έμφαση στην οικονομία, στην ανακύκλωση, στις καλές και προσιτές πρώτες ύλες και κυρίως σε προτάσεις που λύνουν τα χέρια στην κουζίνα! Και προτρέπουν: Μαγειρέψτε! Είναι μεταδοτικό!

Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στο πρώτο επεισόδιο του Chef στον αέρα για φέτος! Ο Chef Ανδρέας Λαγός και η μαγείρισσα Τασούλα Κουφοπούλου από την Καρδίτσα κάνουν ποδαρικό στην ανανεωμένη κουζίνα της Ελένης και φτιάχνουν ένα γευστικότατο μενού: σούπα έκπληξη, χοιρινό λεμονάτο με πατάτες για κυρίως και μια μοναδική γαλατόπιτα!

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ο γνωστός Chef Άρης Τσανακλίδης μαγειρεύει φθινοπωρινά μαζί με τη γυναίκα του! Ο Άρης φτιάχνει σαλάτα με ψητή κολοκύθα και κοτόπουλο με πορτοκάλι και ελιές! Η γυναίκα του, Ελένη Παπουλή, φτιάχνει μια εύκολη αχλαδόπιτα με καραμελένιο άρωμα.

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου δύο σκηνοθέτιδες το ρίχνουν στη μαγειρική! Η Μαρία Ζαμπέλη και η Κατερίνα Αθανασίου φτιάχνουν εύκολους μεζέδες: σαλάτα με κολοκυθάκι μαρινάτο, μελιτζανοσαλάτα σαν τούρτα και μερακλίδικο σαγανάκι με παστουρμά!

Την Πέμπτη 25
Οκτωβρίου στην κουζίνα του Chef στον αέρα δύο μάστορες της θαλασσινής κουζίνας δίνουν τη μάχη τους για το καλύτερο! Ο Βασίλης Ακρίβος φτιάχνει γαρίδες με τραχανά και ο Chef Βασίλης Σικαλιάς τηγανίζει γλώσσα και την συνοδεύει με σπιτικό πουρέ. Η Ελένη μπαίνει στον διαγωνισμό φτιάχνοντας μια εύκολη μακαρονάδα με τόνο!

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου δείτε συνταγές αποτοξίνωσης από τον Chef Ανδρέα Λαγό και τη διατροφολόγο Άννα Παπαγεωργίου! Μια θαυματουργή πράσινη σαλάτα με κολοκύθα και ένα γρήγορο κοτόπουλο στον ατμό! Η Ελένη στη στήλη της ‘άλλης εκδοχής’ προτείνει ντοματόσουπα με πλιγούρι!