Γύρισαν την πλάτη οι τηλεθεατές στον υπουργό Οικονομικών και την Ανατροπή

Ο κ.Γκίκας Χαρδούβελης,δεν κράτησε το τηλεοπτικό κοινό...

Η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη, με καλεσμένο χθες τον υπουργό οικονομικών κ.Γκίκα Χαρδούβελη μπορεί φαινομενικά, να ήταν μια καλή επιλογή καλεσμένου,καθώς η οικονομική επικαιρότητα έχει εξελίξεις και ο κόσμος έχει ενδιαφέρον ή καλύτερα αγωνία για το τι θα πληρώσει,ωστόσο, οι τηλεθεατές έδειξαν εμπρακτά την δυσαρέσκιά τους στο πρόσωπο του κ.Χαρδούβελη.

Καθώς έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης η αγωνία του κόσμου δεν αποτυπώθηκε στους πίνακες τηλεθέασης, με την Ανατροπή να κάνει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής μονοψήφια  νούμερα.Τα  χθεσινά χαμηλά νούμερα, δε χρεώνονται στον δημοσιογράφο, ούτε στη θεματολογία της  εκπομπής αλλά, στον  καλέσμένο, που όπως φαίνεται έχει κουράσει τον κόσμο. 

Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος στα γενικά ήταν 9,2%, ενώ αντίστοιχα ο μέσος όρος στο δυναμικό κοινό 15-44 ήταν ακόμα χαμηλότερος στο 7,9%.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης, που φέτος έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή του και θέματα όπως Τα μυστικά της Αμφίπολης, αλλά και την περασμένη εβδομάδα είχε καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή , είχε καταφέρει να σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όταν όμως φιλοξενεί πολιτικά πρόσωπα, η κατρακύλα στην τηλεθέαση είναι εμφανής, κάτι που αποδεικνύει, πως το τηλεοπτικό κοινό, έχει κουραστεί και βαρεθεί την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών,κάτι που έγινε και στη χθεσινή περίπτωση του κ. Γκίκα Χαρδούβελη.

Παυλίνα Ντάσιου