Γυναικοκτονία στην Ρόδο: Ο θείος του 40χρονου στο Tlive – «Βίαιος δεν υπήρξε ποτέ»

Γυναικοκτονία

Στην εκπομπή του Alpha «TLive» μίλησε ο θείος του 40χρονου που σκότωσε την 32χρονη πρώην σύντροφό του στη Ρόδο και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο θείος του 40χρονου δράστη, που σκότωσε την 32χρονη πρώην σύντροφό του στην Ρόδο κι έπειτα έβαλε τέλος στην ζωή του, μίλησε στο Tlive κι αναφέρθηκε σε πτυχές του χαρακτήρα του ανιψιού του, όπως ο ίδιος τις γνώριζε.

«Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από αυτά που παρουσιάζονται. Εγώ σαν οικογένεια θα πω ότι δεν είχε ο ανιψιός μου τέτοια συμπεριφορά. Αυτό είναι υποκειμενικό γιατί είμαι οικογένεια. Αυτό θα πουν όλοι. Ο ανιψιός μου είχε ένα ατύχημα όταν ήταν παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του. Πώς είναι δυνατόν ενώ ήταν δύο χρόνια στο κρεβάτι να βγει και να την απειλήσει με καραμπίνα;» ανέφερε αρχικά ο θείος του αυτόχειρα στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live.

«Αμφισβητώ πολλά πράγματα. Εγώ ξέρω ένα παιδί που προσπάθησε και ξαναέφτιαξε τη ζωή του. Με τον κόπο του, το μυαλό του, με την οικογενειακή βοήθεια.

Εγώ ξέρω τι άνθρωπο μεγαλώσαμε και τι άνθρωπος ήταν. Είχε μία δυσάρεστη παλιότερη σχέση, εκείνος έπρεπε να κάνει τις μηνύσεις αλλά λόγω της μεγάλης αγάπης δεν το έκανε. Τα γραμμένα είναι που μένουν και από τη στιγμή που η πρώην σύζυγος του έχει κάνει αυτά που του έχει κάνει, εγώ δε μπορώ να αποδείξω τίποτα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης στο T-live, ο θείος του δράστη και αυτόχειρα σημείωσε πως: «Εγώ δεν μπορώ να ζητήσω συγγνώμη γιατί είμαι ο τρίτος. Ξέρω πώς τον μεγαλώσαμε με τις ηθικές αρχές. Οπότε μη μου λέτε ότι δεν ζήτησα συγγνώμη γιατί με φέρνετε εκτός εαυτού. Δεν υπήρχε βίαιη συμπεριφορά. Βίαιος δεν υπήρξε ποτέ».

Πηγή: T-l!fe