Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Συγκλονιστικά βίντεο ντοκουμέντα – Την κυνηγούσε με το μαχαίρι

Κρήτη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία από τη γυναικοκτονία της 48χρονης Νεκταρίας, που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Ιεράπετρα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στα συγκλονιστικά βίντεο ντοκουμέντα που παρουσιάζει για πρώτη φορά το LIVE NEWS, ο δολοφόνος διακρίνεται καθαρά να κυνηγάει την 48χρονη με το μαχαίρι στα χέρια.

Η άτυχη Νεκταρία τρέχει να γλυτώσει από τον δολοφόνο της, ο οποίος την κυνηγάει με το κράνος στο κεφάλι, προτάσσοντας το μαχαίρι.

Η 48χρονη δεν τα κατάφερε, αφού τελικά «κατέληξε» με 16 μαχαιριές.

Τα σοκαριστικά πλάνα είναι από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του χώρου με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, στα οποία η 48χρονη είχε βρεθεί αναζητώντας εργασία.

Το απίστευτο είναι ότι ακριβώς μετά τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του, ο δράστης φεύγει από το σημείο ατάραχος, κρατώντας το φονικό όπλο, πηγαίνοντας στο μηχανάκι του προκειμένου να εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος.

Εκεί, στο πάρκινγκ των δωματίων, την ώρα που πάει να φύγει, τον πλησιάζει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η οποία ήταν και αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία.

«Είναι συγκλονιστικό»
Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος παιδιών θύματος, μίλησε για συγκλονιστικές σκηνές.

«Αυτό που βλέπω είναι συγκλονιστικό. Μου κάνει για άνθρωπος που ήξερε πολύ καλά τι πήγε να κάνει. Δε δείχνει κάτι διαφορετικό».

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, το βάρος τώρα πέφτει στα 4 παιδιά της οικογένειας, τα οποία παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

«Είναι σε κατάσταση σοκ. Δεν ξέρω πως αλλιώς να περιγράψω την κατάστασή τους. Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού έχει γίνει και μητέρα και πατέρας στα αδέρφια της. Είναι τρομακτικά δύσκολη η κατάστασή τους, έχει αλλάξει όλη τους η ζωή».

Σημειώνεται ότι η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού μαζί με τη μητέρα της, είχαν καταγγείλει τον δράστη στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: Mega – Live News