Γρηγόρης: Μπαίνει για τελευταία φορά στο studio

Διαβάστε: Γιατί τελειώνει πρόωρα για εκείνον η τηλεοπτική σεζόν και ξεκινά τον...μαραθώνιο με Μega και ΑΝ1

Το παιχνίδι, ως γνωστόν, έπεσε θύμα της κρίσης. Αρχικά, από ζωντανό έγινε μαγνητοσκοπημένο, μπήκε ψαλίδι στα έξοδα και βεβαίως, περιορίστηκε ο αριθμός των συνολικών επεισοδίων που πρόκειται να προβληθούν φέτος. Όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι δεν πρόκειται να πάει και δεύτερη σεζόν, αφού οι εργάτες έχουν εντολή να γκρεμίσουν το σκηνικό μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του Σαββάτου.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη φετινή σεζόν, το Money Drop έπαιξε δώδεκα φορές ως ζωντανό show και τα επεισόδια «κονσέρβα» θα φτάσουν συνολικά τα 24. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν τα διαθέσιμα επεισόδια θα προβληθούν όλα φέτος ή αν ένας αριθμός από αυτά κρατηθεί για να καλύψει κάποιες εβδομάδες στην αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις του Άρνι, κάπου εδώ τελειώνουν για φέτος και θα ξεκινήσει οσονούπω, ο μαραθώνιος των διαπραγματεύσεων που θα αφορούν στο τηλεοπτικό του μέλλον στο γυαλί.

Πρώτο λόγο έχει ασφαλώς το Mega με το οποίο τον δένει συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου, αλλά βάση έχουν και τα σενάρια που τον θέλουν να έχει πάντα ανοιχτή και την πόρτα του ΑΝΤ1. Άλλωστε, οι σχέσεις του με το κανάλι του Αμαρουσίου ήταν πάντα άψογες, ενώ δεν είναι τυχαία η σχεδόν καθημερινή, φιλική και κοινωνική επαφή με τον …θείο Λάτσιο, για να χρησιμοποιήσουμε τον τρέχοντα ρόλο.