Γρηγόρης Αρναούτογλου:«Θα μπορούσα να ξανακάνω πρωινό! Είμαι φανατικός »νουμεράκιας»»

O Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εφημερίδα »Ελεύθερος τύπος» και την Λενδιάννα Αλατίνη για την παρέα των »Καρντάσιανς» και δήλωσε μεγάλος »νουμεράκιας»

 Όταν ο  ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την εκπομπή, υπήρξαν μεγάλες προσδοκίες. Όταν όμως βγήκατε στον αέρα, δεν είχατε κάποιο προσανατολισμό. Τι άλλαξε από τότε μέχρι τώρα;

Δεν ξέρω τι μπορεί να περίμεναν από μένα, τη Μαρία και τον Δημήτρη, το ζήτημα όμως είναι ότι μετά από 2,5 μήνες που υπάρχουμε ως εκπομπή τώρα βρήκαμε τις ισορροπίες. Και αυτό στο λέω ως τηλεθεατής και  όχι ως παρουσιαστής. Τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει. Είναι δύσκολο τρεις διαφορετικοί άνθρωποι  να μπορέσουν να συνυρπάξουν από την πρώτη στιγμή. Στην αρχή κι εγώ προσπαθούσα να καταλάβω τι έφταιγε…Παρακολουθούσα εκπομπές και έβλεπα ότι έλειπε η …αστερόσκονη.

Η εκπομπή ήταν  μια προσωπική επιλογή, αρά το στοίχημα ακόμα μεγαλύτερο…

Ακριβώς επειδή είμαι ο εμπνευστής της ιδέας αλλά και του στοιχήματος, αναλαμβάνω όλη την ευθύνη αν κάτι δεν πάει καλά. Νιώθω όμως καλά με τη συγκεκριμένη εκπομπή, είναι αυτό που θα ήθελα να κάνω.

Πρωινό θα έκανες ξανά;

Θα μπορούσα να κάνω τα πάντα. Το ζήτημα είναι η χρονική στιγμή, η παρέα το και το κανάλι. Και επειδή με ρωτάς, ναι, θα μπορούσα να ξανακάνω πρωινό. Το επάγγελμα μου είναι τηλεπαρουσιαστής.

Με ποια επιλογή επιλέγετε τους καλεσμένους;

Όσον αφορά τους καλεσμένους τις επικαιρότητας, σίγουρα γίνονται » μήλον της Έριδος» . Εκεί μπαίνει στη μέσα μια γνωριμία, μια φιλία, ένα τηλέφωνο παραπάνω. Όσον αφορά στο πως επιλέγω τους καλεσμένους το 99% είναι άνθρωποι που εκτιμώ και το 1% αυτοί που δεν γουστάρω. Όταν όμως έρθουν, θα το πω μπροστά τους και δεν θα το παίξω κολλητός.

Ασχολείσαι με τα νούμερα της εκπομπής. Τα παρακολουθείς; 

Όχι απλά τα παρακολουθώ ,είμαι »νουμεράκιας». Μπαίνω σε μια διαδικασία να καταλάβω πολλά μέσα από τα νούμερα. Με ενδιαφέρει να κάνω καλά τη δουλειά μου και, παρακολουθώντας τα, μπορώ να καταλάβω τι δεν πηγαίνει καλά.

Σε έχουν κατατάξει ως το »καλό παιδί» Το αποδέχεσαι;

Δεν έχω πειράξει κανέναν, δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν, δεν έχω ενοχλήσει ποτέ. Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά πάντα ένας παρουσιαστής ψυχαγωγικών εκπομπών είναι εύκολος στόχος για τους δήθεν κουλτουριάρηδες κριτές των πάντων.

Βγήκες όμως να μιλήσεις για τον Βαγγέλη Περρή;

Να σου πω, άλλαξε θέμα σε παρακαλώ αμέσως! Δεν αξίζει τον κόπο να μιλήσουμε καθόλου σε παρακαλώ πολύ!

Διαβάστε ακόμα

Το »καμάκι» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη «Μarilyn Monroe»

Έξαλλος ο Λιάγκας με τα μηνύματα που πέρασε η συνέντευξη της κ. Σούλας στον Αρναούτογλου!