Γρηγόρης Αρναούτογλου: Όλα όσα δήλωσε για Μπεκατώρου και Σταρόβα

Ποιο είναι το μέλλον των Καρντάσιανς;

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Σοφία Χουντάση για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Η σχέση του με τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα

«Όταν βγήκα και είπα στον αέρα «Μαρία, σε αδικούν τα Καρντάσιανς», εννοούσα ότι η Μαρία στο «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» ήταν συγκλονιστικά καλή. Τα «Καρντάσιανς» δεν έδωσαν στη Μαρία τον χώρο και τον χρόνο να βγάλει το ταμπεραμέντο που διαθέτει. Είναι φοβερή παρουσιάστρια, ωραία φίλη και κάνει ερωτήσεις to the point. Το «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» και το «YFSF» της πάνε πάρα πολύ. Τη Μαρία τη θαυμάζω και τη χαίρομαι γιατί είναι από τις λίγες Ελληνίδες παρουσιάστριες που τσαλακώνονται. Είναι η Ρένα Βλαχοπούλου της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης. Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Εξαρχής ξέραμε τι ήθελε να κάνει στην εκπομπή και όταν του είπα να έρθει είχε πολύ πιο μικρό ρόλο. Αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να είμαστε όλοι μαζί παρέα και η στιγμή που τραγουδάει με την κιθάρα είναι πολύ ωραίο κομμάτι της εκπομπής. Θεωρώ την παρουσία του καταλυτική, αφού είναι αιρετικός στις απόψεις του».

Γιατί έσπευσε  να δηλώσει ότι θα αλλάξει το σχήμα στα Καρντάσιανς;

«Παρεξήγησαν αυτό που είπα. Εννοούσα ότι θα μπορούσαν να γίνουν αλλαγές. Να προστεθούν άτομα, στήλες ή αν κάποιος θεωρεί ότι δεν τον σηκώνει το κλίμα να απουσιάσει από την εκπομπή. Δεν έχει γίνει συζήτηση με το κανάλι. Προσπαθώ να σκεφτώ πως μπορείς να ανακατέψεις την τράπουλα κάθε χρόνο για να ανανεωθεί. Θα κάνουμε τον απολογισμό και σύμφωνα με τα θέλω μας θα λειτουργήσουμε».

Θα συνεχιστούν τα Καρντάσιανς του χρόνου;

«Συζητήσαμε με το κανάλι και θα γίνει νυχτερινή εκπομπή. Θεωρώ ότι τα Καρντάσιανς έχουν το κοινό τους και θεωρώ ότι θα συνεχιστούν. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν θα διατηρήσουν το ίδιο ύφος».

Η κριτική που έχει δεχτεί

«Αν δεν πυροβολήσουν εμένα, ποιον θα πυροβολήσουν; Είμαι ένας παρουσιαστής ψυχαγωγικών προγραμμάτων και εύκολος στόχος γιατί δεν κάνω κουλτουριάρικες εκπομπές για να μην ασχολιόσουν. Παρουσιάζω πρωινά, ριάλιτι,σόου. Στην αρχή σε στεναχωρεί, αλλά λες να πάρω το καλό μέρος της κριτικής. Μετά όμως ανακαλύπτεις ότι κάποιοι έχουν εμμονή και ότι έχουν ξεφύγει. Τότε σταματάς να ασχολείσαι».

Η χαλαρότητα στη ζωή του σε σχέση με το παρελθόν

«Στα 41 μου χρόνια θα ήταν αστείο να μην ήμουν πιο χαλαρός. Βοήθησε η ψυχοθεραπεία που έκαναν κάποια στιγμή για να ξεπεράσω την κατάθλιψη, αλλά και πολλά άλλα πράγματα. Πέρασα από παράξενες φάσεις στη ζωή μου όπως ήταν η ανηδονία, να μη χαίρομαι δηλαδή με τίποτα. Δεν γίνεται όμως να κάνεις αυτή τη δουλειά και να μην περάσεις κάποια περίοδο από κατάθλιψη».

Το σύμφωνο συμβίωσης

«Αυτό είχα στο μυαλό μου πριν ακόμα γνωρίσω την Κατερίνα, δεν έχει να κάνει με την ίδια. Ήταν μία απόφαση που είχα πάρει από την αρχή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στο μέλλον δεν μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Αυτή τη χρονική στιγμή ήθελα αυτό. Δεν πιστεύω ότι ένας γάμος αλλάζει κάτι».