Γρηγόρης Αρναούτογλου και Δημήτρης Σταρόβας στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου»

Στο πλατό την Κυριακή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου, στις 09:45, η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» υποδέχεται τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα σε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί.

Η Μάρα Δαρμουσλή μιλάει για την ταινία στην οποία συμμετέχει, «Αγάπη, αγάπη, αγάπη» και η Αποστολία Ζώη μας παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια.

Ζωντανές συνδέσεις, κινηματογραφικές προτάσεις, μόδα με την υπογραφή του Απόστολου Μητρόπουλου, θεατρικές πρεμιέρες, διαγωνισμός ομορφιάς και εξυπνάδας στον οποίο συμμετέχουν οι πιο περίεργες ράτσες αιλουροειδών.

Όλα όσα θα μας φτιάξουν τη μέρα είναι και αυτό το Σάββατο στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου»!

Την Κυριακή 29 Μαρτίου η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» παίζει και μοιράζει πλούσια δώρα και χρηματικά ποσά στον πιο παρατηρητικό τηλεθεατή.

Ο ανατρεπτικός Δημήτρης Ουγγαρέζος τα κάνει όλα άνω-κάτω, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μαγειρεύει και η Βάσω Κολλιδά μας μιλά για τη ζωή της.

Επίσης, η γιορτή για τα 40 χρόνια πορείας της Άννας Βίσση, μόδα με την υπογραφή του Μίλτου Μπαμπανίκου και τραγούδι με την Ελένη Αλεξανδρή.

Τέλος, στον καναπέ της εκπομπής υποδεχόμαστε την Νικολέττα Καρρά που μας μιλά για όλα, ενώ οι εκπλήξεις δε σταματούν ποτέ στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου»!