Grand Prix Βελγίου

Κυριακή 23 Αυγούστου, στις 14:00

Μία ακόμη χρονιά με ανατρεπτικές μονομαχίες, πάθος και συγκινήσεις. Δεκαεννιά Grand Prix. Δεκαεννιά Κυριακές με άφθονο θέαμα από πίστες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
 
Μετά το ανατρεπτικό και συναρπαστικό σε εξέλιξη Grand Prix της Ουγγαρίας, την Κυριακή 23 Αυγούστου το σκηνικό μεταφέρεται στο Βέλγιο και τη θρυλική πίστα του Σπα. Φτιαγμένη μέσα στο δάσος, στην καρδιά των Αρδεννών, με χαρακτηριστικά της τις υψομετρικές διαφορές, τις στροφές-ορόσημο όπως η «Eau Rouge» αλλά και τον ταχέως μεταβαλλόμενο καιρό, αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό θεατών και οδηγών. Παραδοσιακά προσφέρει αγώνες υψηλών συγκινήσεων και όλα δείχνουν πως το ίδιο θα συμβεί και αυτήν την Κυριακή.

Αρωγός σε αυτό είναι η αναγέννηση της Ferrari που νίκησε ξανά στην Ουγγαρία, με τον νέο της ηγέτη, τον Sebastian Vettel, να επαναφέρει εαυτόν για τα καλά στη μάχη του τίτλου. Θα μπορέσει άραγε να επιβληθεί ξανά των «ασημί βελών»; Πώς θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες ανάμεσα στους δύο teammates της Mercedes, τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton και τον Nico Rosberg; Θα έχουμε όπως συχνά συμβαίνει στο Βέλγιο, έναν αγώνα με αποτέλεσμα-έκπληξη;
 
Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 15:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τους Σταμάτη Κατσίμη (οδηγός αγώνων) και Κώστα Μπιτσικώκο στον σχολιασμό. Μαζί τους θα βρίσκεται, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων: τις δοκιμές κορυφαίων μοντέλων αυτοκινήτων στην επική διαδρομή του Σπα όπως τις κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής, αφιέρωμα στην ανάκαμψη της Scuderia αλλά και πως πέρασαν ομάδες και οδηγοί το καλοκαιρινό διάλειμμα.