Γνωστός τράπερ συνελήφθη με κοκαΐνη στο Πεδίον του Άρεως

Αστυνομία

Βρέθηκαν επάνω του πάνω από 2.000 ευρώ μετρητά.

Στη σύλληψη γνωστού τράπερ προχώρησε η ΕΛΑΣ, όπως μετέδωσε το απόγευμα της Τρίτης 7/11 η ΕΡΤ και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεραφέντης. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο 27χρονος εντοπίστηκε στο Πεδίον του Άρεως έχοντας στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης και χρηματικό ποσό άνω των 2.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός τράπερ βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου 4/11 μαζί με ένα ακόμη άτομο στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων. Εκεί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών έκριναν ύποπτες τις κινήσεις τους και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σωματικό έλεγχο.

Όταν τους πλησίασαν, ο δεύτερος νεαρός τράπηκε σε φυγή προς την περιοχή των Εξαρχείων, ενώ – σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς – ο τράπερ πέταξε στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 122 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποίησαν και στη σωματική έρευνα που ακολούθησε εντόπισαν στις τσέπες του χρηματικό ποσό ύψους 2.350 ευρώ. Ο 27χρονος τράπερ συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Ωστόσο, όπως προβλέπεται από τη σχετική διαδικασία, απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, Φωτογραφία Αρχείου