Γνωστή παρουσιάστρια παραλίγο να χάσει τη ζωή της πάνω στη γέννα!

Δείτε ποιά είναι

Η κριτής του βρετανικού reality »Britain’s Got Talen», ηθοποιός και πολύ πετυχημένη παρουσιάστρια, Amanda Holden , παραλίγο να χάσει τη ζωή της πάνω στη γέννα, ενώ μαζί της κινδύνεψε πολύ σοβαρά και το μωρό της.

Η 40χρονη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ για τρεις ολόκληρες μέρες πάλευε για τη ζωή της, αφού χρειάστηκαν πολλαπλές μεταγγίσεις αίματος ώστε ν΄ αναπληρώσει το αίμα που είχε χάσει. Ταυτόχρονα όμως, με την ίδια, για την ζωή της πάλευε και η νεογέννητη κορούλα της Hollie Rose, η οποία μόλις γεννήθηκε μπήκε αμέσως σε αναπνευστήρα, στη μονάδα ειδικής φροντίδας του μαιευτηρίου.

Ύστερα από τρεις ημέρες νοσηλείας στην εντατική η Amanda αναρρώνει και σιγά σιγά επανέρχεται. Οι γιατροί έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τη σώσουν! Για το ρου της ιστορίας, να αναφέρουμε ότι η Holden έχει ήδη μια 6χρονη κορούλα, την Lexi, ενώ στις αρχές του 2011 έχασε το δεύτερο έμβρυο που κυοφορούσε, έναν μόλις μήνα πριν το φέρει στον κόσμο.

Όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, για τον χαμό του μωρού της: »Ήταν η πιο μαύρη περίοδος της ζωής μου! Έχω μία τόσο όμορφη ζωή, που δεν πίστευα ποτέ πως θα απέβαλα το μωρό μου. Δεν μπορείς ποτέ να φανταστείς, πως μπορεί να συμβεί σε ‘σένα. Κάτι πήγε στραβά. Κάποιες φορές η μητέρα φύση σε στεναχωρεί. Μέσα μου επικρατούσε το απόλυτο χάος.»

Τώρα ευτυχώς όλα πήγαν καλά!