Γλυκά Νερά: «Υπάρχει δεύτερη κουρτίνα πίσω από το έγκλημα, πόσοι εμπλέκονται;»

Γλυκά Νερά

"Σε ένα βαθμό μιλάμε για ηθικό αυτουργό για το θέμα της ανθρωποκτονίας, αλλά και ηθικούς αυτουργούς άλλων εγκληματικών πράξεων που πιθανόν να γνώριζε η άτυχη Καρολάιν ενώ δεν έπρεπε να γνωρίζει και θα έπρεπε να της κλείσουν κάποιοι το στόμα", αποκαλύπτει ο Θανάσης Κατερινόπουλος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συνταράξει το πανελλήνιο, με την αποκάλυψη ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της Καρολάιν, είναι αυτός που της αφαίρεσε τη ζωή να προκαλεί σοκ. Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, Πρόεδρος Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ., έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου κάποιες αποκαλύψεις που γεννούν νέα ερωτηματικά. Μήπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα μόνο μέρος της αλήθειας;

«Ήταν δύο συγκεκριμένες πληροφορίες: η μία αφορούσε επιστήμονα τον οποίο επισκέπτονταν και η δεύτερη δεν είναι για τον αέρα, έλεγε συγκεκριμένα πράγματα. Το τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου. Αυτά με οδήγησαν στο να είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός και είπα από το πρώτο βράδυ να μπουν όλα στο κάδρο. Είπα ότι όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο», είπε ο κ. Κατερινόπουλος σχετικά με το πώς πείστηκε εξ αρχής για την ενοχή του συζύγου.

Στη συνέχεια, έκανε την εξής αποκάλυψη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Δεν τελείωσε αυτή η ιστορία, κατά τη δική μου εκτίμηση. Ο ανακριτής έχει πολλή δουλειά, γιατί εγώ δεν θα μείνω σε ένα έγκλημα που έκανε ο σύζυγος εναντίον της συζύγου του για τους δικούς του λόγους. Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα. Η πρώτη κουρτίνα είναι πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψη μου είναι ναι. Και πόσοι εμπλέκονται; Όχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης- αλλά σε άλλο σύστημα το οποίο τον οδήγησε στην δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους.

Σε ένα βαθμό μιλάμε για ηθικό αυτουργό για το θέμα της ανθρωποκτονίας, αλλά και ηθικούς αυτουργούς άλλων εγκληματικών πράξεων που πιθανόν να γνώριζε η άτυχη Καρολάιν ενώ δεν έπρεπε να γνωρίζει και θα έπρεπε να της κλείσουν κάποιοι το στόμα».

«Λογικά πρέπει να υπάρχει συνέχεια», είπε ο κ. Κατερινόπουλος, ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και όσα πιθανώς δεν έχει αποκαλύψει ακόμα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.