Γλυκά Νερά: Τα κρυφά σημειώματα του πιλότου πριν το φονικό – «Είχε εμμονή μαζί μου που με είχε φοβίσει»

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Τι αποκαλύπτει η φίλη του πιλότου για την σχέση τους;

Με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη στο Φως το Τούνελ κι έδωσε στο φως της δημοσιότητας μία συνομιλία που είχε με μία γυναίκα.

Η γυναίκα αυτή αποτελεί προηγούμενη γνωριμία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, πριν γνωρίσει την Καρολάιν. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ναι, όντως υπήρξε μια σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διακόπηκε τον Ιούνιο του 2016. Έκτοτε δεν είχαμε επαφή. Δεν έχουμε βρεθεί και μπορεί ο καθένας να ελέγξει τις κλήσεις μου, τα mails μου κ.λ.π. Έχουμε κι εμείς εφαρμογή εντοπισμού για το που είναι ο καθένας. Μετάνιωσα πολύ για αυτό, που συνέβη τότε με τον Μπάμπη. Η αστυνομία δεν επικοινώνησε ακόμα μαζί μου. Δεν γνωρίζω, αν γνωρίστηκαν με την Καρολάιν τους δύο τελευταίους μήνες, πριν σταματήσουμε εμείς.

Ο Μπάμπης είχε θυμώσει μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω τον γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν το είχα σκεφτεί, ήταν μια επιπολαιότητα αλλά αυτός επέμενε. Ξέρω από διάφορα χειρόγραφα σημειώματα, ότι προσπαθούσε να με δει και τα έχω κρατήσει όλα. Μετά ξεκίνησαν σοβαρότερα κι έστελνε sms στον σύζυγό μου. Είμαι σίγουρη, το έστησε για να χωρίσω. Είχε μια εμμονή με αυτό. Ο σύζυγός μου είναι ενήμερος για όλα κι έχω κρατήσει όλα τα μηνύματα, μετά από όσα έχει κάνει. Βρεθήκαμε για δέκα λεπτά μόνο τον Σεπτέμβριο γιατί έκλαιγε μέσα σε ένα λεωφορείο… Προσπαθούσε να με χωρίσει με κάθε τρόπο.

Το τελευταίο διάστημα, πριν την δολοφονία της Καρολάιν, προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί μου. Μου έλεγε πως δεν του δίνω σημασία. Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε δύο εβδομάδες πριν την δολοφονία. Θεωρούσε ότι θα είμαστε μαζί κι εγώ τα κράτησα για να φανεί η στάση μου. Ξέρω ότι η Καρολάιν γνώριζε ότι μου έστελνε… Προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση. Κατάλαβα ότι δεν πάει καλά κι ότι δεν έχει όρια αλλά να φτάσει να κάνει φόνο; Με τίποτα δεν θα πήγαινα να τον δω, δεν έχω κλονιστεί περισσότερο στη ζωή μου.»