Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή η σύμβουλος ψυχικής υγείας – «Δεχόμουν μηνύματα απειλητικά για την ζωή μου»

Φολέγανδρος

Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή κατέθετε επί τέσσερις ώρες η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του πιλότου.

Η υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε το πανελλήνιο κι οι απαντήσεις συνεχίζουν να αναζητούνται για το πως έφτασε ο πιλότος στην στυγερή δολοφονία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha κι από την δημοσιογράφο Ηρώ Καριοφύλλη, η σημερινή κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού στον ανακριτή, έδωσε ορισμένα σημαντικά στοιχεία. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος: «Η κυρία Μυλωνοπούλου κατέθετε επί τέσσερις ώρες και περιέγραφε μία προς μία τις συνεδρίες από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο. Το ραντεβού κλείστηκε από τον 33χρονο πιλότο κι η ίδια γνώριζε ότι πήγαινε ένα ζευγάρι για να αντιμετωπίσει την επιλόχειο κατάθλιψη της κοπέλας και την ατυχή πρώτη εγκυμοσύνη αλλά και την δύσκολη δεύτερη. Ωστόσο από το πρώτο ραντεβού η κοπέλα τής είπε ότι ήθελε να φύγει από το σπίτι της.

Της περιέγραψε έναν άνθρωπο αυταρχικό, που την είχε κάτω από τον απόλυτο έλεγχό του. Δύο μήνες αργότερα τής είπε ότι είχε αμφιβολίες για τη ζωή του πιλότου. Χαρακτηριστικά είπε ότι άρχισε να φεύγει για δουλειά και τις Κυριακές ενώ δεν δούλευε. Μετά την δολοφονία και την σύλληψη του πιλότου η κ. Μυλωνοπούλου κατέθεσε ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους με απόκρυψη, λέγοντας ότι θα την σκοτώσουν γιατί είχε γίνει γνωστό πως είχε αναλάβει το ζευγάρι… Οι συνεδρίες διακόπηκαν απότομα όσο ανοιγόταν η 20χρονη Καρολάιν και τής ζητούσε συμβουλές»