Γλύκα Νερά: Στο μικροσκόπιο του Live News η σχέση της Καρολάιν και του Μπάμπη

Live News

«Κρύος άνθρωπος χωρίς συναισθήματα ο πιλότος» αναφέρθηκε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε, το απόγευμα της Τρίτης, ο Θάνος Ασκητής ο οποίος και εστίασε σε δύο στοιχεία της πολύκροτης υπόθεσης του φονικού στα Γλυκά Νερά. Στην εφηβεία της Καρολάιν και το γάμο και το παιδί ως ολοκλήρωση της οικογένειας. «Είναι πολύπλευρη υπόθεση και ίσως στη συνέχεια του δράματος να μάθουμε περισσότερα» υποστήριξε ο Δρ. Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Η εφηβεία της Καρολάιν ήταν ονειρική, εξιδανικεύει τον πιλότο και τον ερωτεύεται με πάθος. Κι εκείνος δείχνει γοητευμένος από την έφηβη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Θάνος Ασκητής στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Ο γάμος και το παιδί, εκεί φαίνεται ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και συσσωρεύονται θυμός, αντίδραση και εχθρότητα. Όλα αυτά είχε ως αποτέλεσμα να γκρεμιστεί όλο αυτό όνειρο».

«Το παιδί, ο κρίκος αυτής της ζωής, γίνεται ο μοιραίος πρωταγωνιστής και μεγαλώνοντας θα δει τον πατέρα της στη φυλακή, ή θα βγει από την φυλακή και ποια θα είναι η σχέση τους; Θα μάθει και για τη μητέρα της κι αντιλαμβάνεστε ότι μπαίνουν πολλά ψυχολογικά κριτήρια διαχείρισης των οικογενειών που θα συμπράξουν για το καλό της μικρής Λυδίας».

«Ο άνθρωπος αυτός είναι κρύος, χωρίς συναισθήματα γιατί θα μπορούσε να το ομολογήσει εξ αρχής. Παίζει θέατρο, νομίζω πως έφτασε να είναι παρατηρητής των γεγονότων και όχι πρωταγωνιστής».

Όσον αφορά σε όσα θα θυμάται η μικρη Λυδία, ο Θάνος Ασκητής τόνισε πως «η μικρή Λυδία δεν έχει τη δυνατότητα να εγγράψει κ να αντιληφθεί συμπεριφορές. Μπορεί να βίωσε σοκ,  ευτυχώς το παιδί δεν μπόρεσε να αποτυπώσει την πραγματικότητα. Αργότερα θα είναι το πρόβλημα, όταν θα μάθει την αλήθεια».