Γλυκά Νερά: Στο Live News το μυστικό της 4ης Φεβρουαρίου και τα ύποπτα μηνύματα

Live News

Όσα παρουσιάστηκαν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο...

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, αποκάλυψε ότι στις 4 Φεβρουαρίου το ζευγάρι αποφάσισε να σταματήσει τις συνεδρίες με την Ελένη Μυλωνοπούλου.

Τις προηγούμενες ημέρες η Καρολάιν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχουν κάνει συνεδρίες, όπου διαπιστώνονται σημαντικές εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Η «ψυχολόγος» προσπαθεί να λειτουργήσει κατευναστικά και στις 4 Φεβρουαρίου λαμβάνει το εξής μήνυμα από το κινητό της Καρολάιν.

«Διακόπτουμε τις συνεδρίες, γιατί πηγαίνω πολύ καλύτερα».

Το μήνυμα αυτό προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι χαρακτηριζόταν από εντάσεις. Η κ. Μυλωνοπούλου φαίνεται πως έστειλε μήνυμα στον σύζυγο της Καρολάιν.

«Η Καρολάιν μου είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει και αυτό είναι μεγάλο λάθος». Ο πιλότος της απαντάει αμέσως. «Έχετε δίκαιο, είναι λάθος, θα προσπαθήσω να τη μεταπείσω. Θα σας ειδοποιήσω αμέσως».

Η ειδοποίηση δεν υπήρξε ποτέ.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, υπάρχει η αίσθηση ότι το μήνυμα έχει γίνει μετά από παρέμβαση του πιλότου, που δεν ήθελε να συνεχίσει αυτές τις συνεδρίες και υπάρχουν υποψίες πως εκείνος είχε υποδείξει τι θα γράψει.

Μοιάζει σαν να παίρνει τον ρόλο να μεταπείσει την Καρολάιν, κάτι που δεν γίνεται ποτέ, και από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο όλα δείχνουν πως η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι επιδεινώνεται ραγδαία.

«Είναι φανερό ότι υπήρχε κλιμάκωση στην ένταση και δεν μπορώ να καταλάβω εάν αρχή των πάντων ήταν η επιλόχειος κατάθλιψη ή αν ήταν κατι άλλο», είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και τόνισε πως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην πέσουμε στο λάθος των συνωμοσιολογικών θεωριών.