Γλυκά Νερά: Όσα κατέθεσε η φίλη της Κάρολαϊν – Την είδε λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της

Γλυκά Νερά

Πίσω από την καλά κλεισμένη πόρτα της μονοκατοικίας στα Γλυκά Νερά κρυβόταν το δράμα που βίωνε η 20χρονη Κάρολαϊν. Στους δικούς της ανθρώπους και τους φίλους της, δεν έλεγε κάτι, όλοι πίστευαν ότι βίωνε το απόλυτο…

Εκείνη ωστόσο ήταν κάθε άλλο παρά ευτυχισμένη και χαρούμενη. Ίσως ένιωθε τη θανάσιμη απειλή που τελικά βρισκόταν δίπλα της, στο πρόσωπο του ανθρώπου που είχε ερωτευθεί και με τον οποίο είχε αποφασίσει να κάνει οικογένεια.

Σε όλα αυτά, προστέθηκε και μια αποβολή. Και μετά ήρθε η κορούλα της, πρόωρα και με προβλήματα υγείας. Τη θλίψη της ωστόσο δεν ήθελε να την μεταδώσει στους δικούς της ανθρώπους, την κρατούσε για την ίδια.

Ακόμα και η μητέρα της με την οποία μιλούσε καθημερινά δεν είχε καταλάβει κάτι. Αντίθετα, μιλώντας στους αστυνομικούς πριν την εξιχνίαση της δολοφονίας της κόρης της ανέφερε πως μετά τη γέννηση της ενός έτους Λύδιας ήταν χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Το ίδιο κλίμα μιας φαινομενικά ευτυχισμένης σχέσης ανάμεσα στο ζευγάρι περιγράφει και μία φίλη της Κάρολαϊν με την οποία έκαναν παρέα από όταν μετακόμισε στην Αθήνα από την Αλόννησο, η οποία κατέθεσε ότι σε γενικές γραμμές η 20χρονη Κάρολαϊν έδειχνε χαρούμενη με τον άνδρα της και την κόρη τους.

Βρέθηκαν την ημέρα πριν γίνει το…κακό

Η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή καθώς βρέθηκαν την ημέρα πριν γίνει το…κακό όπως λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεση της.

«Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα,κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει» ανέφερε στους αστυνομικούς η νεαρή γυναίκα.

Οι δύο φίλες συναντήθηκαν στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι και η Κάρολαϊν είχε μαζί της και το μωρό ενώ όπως κατέθεσε δεν της είπε ούτε την ρώτησε γιατί ήταν ταραγμένη.

«Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη.

Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης. Σε γενικές γραμμές η Κάρολαϊν παρόλο που έδειχνε πολύ ανοιχτός και ευδιάθετος άνθρωπος στην πραγματικότητα πολύ κλειστός χαρακτήρας.

Ήθελε να δείχνει καλό πρόσωπο στον έξω κόσμο και να κρύβει τα προβλήματα της. Πράγμα που το έκανε καλά αν σκεφτείτε ότι το έκανε και με μένα. Εκ των υστέρων μάθαινα τα προβλήματα της όπως πχ αυτό με την εγκυμοσύνη που έχει αποβάλει. Αλλά και πιο απλά πράγματα… Όταν ήταν έγκυος για δεύτερη φορά με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε μία μέρα πριν γεννήσει και τότε είχα πάθει σοκ.

Αυτό όμως το δικαιολογώ λόγω της προηγούμενης απώλειας αλλά και όπως έμαθα αργότερα είχε κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης της την οποία γέννησε και πρόωρα. Και κάτι ακόμα που μου έρχεται στο μυαλό για το γάμο της που είναι στην Πορτογαλία. Δε με είχε ενημερώσει.

Όπως καταλαβαίνετε παρόλο που κάναμε παρέα δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοίνωνε τι έκανε. Δε μου ζητούσε την συμβουλή μου» κατέθεσε η γυναίκα στους αστυνομικούς.Η κατάθεση της φίλης της Κάρολαϊν δόθηκε μετά τη δολοφονία της και φυσικά πριν την αποκάλυψη της ταυτότητας του δολοφόνου.

Το ζευγάρι είχε ένα παράξενο δέσιμο

Η φίλη της Κάρολαϊν χαρακτηρίζει τον καθ´ομολογιαν πλέον δολοφόνο της νεαρής κοπέλας «συμπαθέστατο» και «προσγειωμένο» και υποστηρίζει ότι το ζευγάρι είχε μεταξύ του ένα παράξενο δέσιμο. «Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή» ανέφερε στην κατάθεση της, προσθέτοντας πως η 20χρονη της έλεγε κυρίως για τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τα όνειρα τους. Η Κάρολαϊν μάλιστα σύμφωνα με την κατάθεση της φίλης ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική.

Η φίλη της Κάρολαϊν αναφέρθηκε και στις επισκέψεις της σε ψυχολόγο
«Πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσε αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και ήθελε να τα χειρίζεται όλα μόνη της. Γενικά ήταν κοπέλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα. Σε πολλές περιπτώσεις ήταν παρορμητική ίσως και λόγω της ηλικίας. Επίσης ήταν ευέξαπτη. Από την άλλη ο Μπάμπης ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος και πάντα χαμηλών τόνων. Γενικώς η Κάρολαϊν ήταν χαρούμενη με τον Μπάμπη και την κόρη τους και αυτό το έδειχνε…» ανέφερε η φίλη της 20χρονης καταλήγοντας ότι «Ήταν πολύ κρίμα αυτό που συνέβη. Πραγματικά επειδή ήταν φίλη μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω….».

Πηγή: newsit.gr