Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαψεύδει την μητέρα της Κάρολαϊν για τα έξοδα της κηδείας

Γλυκά Νερά

Τι λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας;

Όσα ακούγονται για τον ίδιο τις τελευταίες μέρες θέλησε να σχολιάσει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσω του ΑΝΤ1 και της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, σχολίασε την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την προσωρινή επιμέλεια της κόρης του και απάντησε σχετικά με τα έξοδα της κηδείας της συζύγου του.

Όσον αφορά την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ο 32χρονος συζυγοκτόνος δήλωσε: «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Κάρολαϊν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο».

Παράλληλα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προχωρά σε διευκρινήσεις για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι αλλά και για τα έξοδα της κηδείας. «Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Κάρολαϊν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του. Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα» δήλωσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Σχετικά με τις σχέσεις που του καταλογίζουν με τον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός», λέει: «Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ  στο μαγαζί του».

Για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: «Όπως ούτε εγώ, ούτε η Κάρολαϊν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια».

Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Κάρολαϊν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναφέρει: «την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».