Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή

Γλυκά Νερά

Στο «φως» της δημοσιότητας η πρώτη φωτογραφία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Κάρολαϊν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Στην φωτογραφία που παρουσίασε το Star, φαίνεται ο συζυγοκτόνος του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά πίσω από τα συρματοπλέγματα του Κορυδαλλού, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών. Όπως φαίνεται, στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι. Φοράει ένα μπλε σορτσάκι και μια γκρι μπλούζα.

Έχει βάλει τα χέρια του στη μέση και συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο που κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να μιλάει περισσότερο με τον συγκρατούμενο του πρώην σωφρονιστικό που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

«Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του» ήταν η φράση που μεταφέρθηκε στο Star από τη φυλακή. Χθες, Πέμπτη, πέρασε από ψυχιατρική εξέταση. Θα ακολουθήσουν κι άλλες εξετάσεις από γιατρούς ενώ έχει ζητήσει και κάποια βιβλία.

Γλυκά Νερά: Δεν έχουν καταθέσει οι γονείς του πιλότου

Τρία άτομα κλειδιά στην υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν δεν έχουν καταθέσει ακόμα στις Αρχές, παρά το γεγονός ότι ζητείται να γίνει άρση των κινητών τους.

Πρόκειται για τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδερφό του δολοφόνου. Είναι βέβαιο ότι θα τους καλέσει ο ανακριτής που προΐσταται της έρευνας. Επίσης έχει ζητηθεί και η άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών τους τόσο ένα μήνα πριν το έγκλημα όσο και έναν μήνα μετά.