Γλυκά Νερά: Η καθημερινή διαδρομή της μητέρας της Κάρολαιν στο μνήμα της κόρης της

Γλυκά Νερά

Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας της μικρής Λυδίας,

Ένα βίντεο το οποίο αποτυπώνει την καθημερινή διαδρομή που πραγματοποιεί η μητέρα της Κάρολαϊν από το σπίτι στο νεκροταφείο προβλήθηκε στο Πρωινό, τη Δευτέρα. Η υπόθεση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο, βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς υπάρχουν πολλές σκοτεινές πτυχές.

Στο βίντεο που έπαιξε στο Πρωινό, βλέπουμε την μητέρα της Καρολάιν να πηγαίνει στο νεκροταφείο, συνοδευόμενη από κάποιον δικό της άνθρωπο.

Στο μεταξύ, σήμερα, εκτός απροόπτου, θα εκδοθεί η διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας της μικρής Λυδίας, της κόρης της 20χρονης Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Η οικογένεια της Κάρολαϊν ζητεί την αποκλειστική κηδεμονία ενώ η οικογένεια του Αναγνωστόπουλου ζητεί συνεπιμέλεια βάσει της οποίας το παιδί θα ζει έξι μήνες μαζί της στην Αθήνα και έξι στην Αλόννησο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολαϊν, Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η οικογένεια της Κάρολαϊν το περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά. Η Αλόννησος το περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά αυτό το παιδί. Θα του δώσει αγάπη». Ο ίδιος επισήμανε την ανάγκη το παιδί να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον σταθερό.