Γλυκά Νερά: Φοβήθηκαν ότι θα έριχνε το ελικόπτερο κατά τη μεταφορά από την Αλόννησο

Γλυκά Νερά

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο για την απάνθρωπη και βίαιη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Κεντρικό θέμα το έγκλημα στα Γλυκά Νερά αποτέλεσε και το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Ράνια Τζίμα. Με άρθρο της η εφημερίδα «Sun» αποκαλεί τον καθ΄ομολογία δολοφόνο της 20χρονης Μπάμπη Αναγνωστόπουλο «επικίνδυνο άνθρωπο» και επικαλούμενη αστυνομικές πηγές αναφέρεται στην μεταφορά του από την Αλόννησο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στο δημοσίευμά της η «Sun» υποστηρίζει ότι από τη Σκιάθο οι αστυνομικοί επιβίβασαν τον συζυγοκτόνο σε δικινητήριο αεροσκάφος. Κι αυτό γιατί ανησυχούσαν ότι αν η μεταφορά του στην Αθήνα γινόταν με ελικόπτερο ο 33χρονος θα μπορούσε να το καταρρίψει ρποσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Είχαμε σχεδιάσει την επιχείρηση με κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο. Η σχέση μας είχε αναπτυχθεί και γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν επικίνδυνο άνθρωπο που ήταν ικανός για τα πάντα» ανέφερε στη «Sun» αστυνομική πηγή.

Την ώρα που ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ενημερώνεται για τις εξελίξεις στο κελί του στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ο πατέρας της της αδικοχαμένης Καρολάιν ξέσπασε μιλώντας για τον δολοφόνο του παιδιού του.

«Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν. Αυτό που το κάνει χειρότερο κατά τη γνώμη μου είναι ότι ήταν τόσο δειλός, καταλαβαίνετε; Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε» ανέφερε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Παράλληλα, ομολογεί ότι στα μάτια της Λυδίας βλέπει την 20χρονη κόρη του που της έκοψε το νήμα της ζωής ο άνθρωπος που αγάπησε και ερωτεύθηκε. «Το κορίτσι είναι καλά και είναι χαρούμενo. Είναι με την γιαγιά της και είναι χαρούμενη. Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να την βοηθήσω να μεγαλώσει έτσι ώστε να μοιάζει στη μητέρα της» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τους γονείς της Καρολάϊν το νησί της Αλοννήσου έχει αγκαλιάσει τη μικρή Λυδία. Μία αγκαλιά που της στέρησε ο ίδιος της ο πατέρας.