Γλυφάδα: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 25χρονου – «Ο δράστης δεν είναι άνθρωπος, κοιτάζει μόνο το τομάρι του»

Γλυφάδα

«Δεν γίνεται να χτυπάς έναν άλλον άνθρωπο και να φεύγεις»

Ράκος είναι ψυχολογικά – όπως είναι φυσικό – ο πατέρας του 25χρονου που σκοτώθηκε στην Γλυφάδα τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) όταν η Corvette του 40χρονου τον χτύπησε και εγκαταλείφθηκε αβοήθητος.

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” με την Τατιάνα Στεφανίδου, περιέγραψε αρχικά το πως ειδοποιήθηκε για το θανατηφόρο τροχαίο. “Μας πήραν 3:30 – 4 το πρωί τηλέφωνο από το νοσοκομείο ότι έχει γίνει ένα ατύχημα. Όταν πήγαμε εκεί καταλαβαίνεις τι έγινε” είπε συγκλονίζοντας ο πατέρας του 25χρονου.

Είχε μιλήσει μαζί του όπως είπε τελευταία φορά την προηγούμενη ημέρα. Δούλευε σε ένα ζαχαροπλαστείο 4-5 χρόνια, και όπως λέει ήταν ένα καλό παιδί, κάτι που μπορεί να το διαβεβαιώσει όποιος το ήξερε.

“Αυτός δεν είναι άνθρωπος”

Μιλώντας για τον 40χρονο οδηγό που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε, είπε χαρακτηριστικά πως “αυτός δεν είναι άνθρωπος. Δεν γίνεται να χτυπάς έναν άλλον άνθρωπο και να φεύγεις. Όλοι είμαστε άνθρωποι μπορεί να γίνει ατύχημα, να σταματήσουμε να βοηθήσουμε. Αυτός δεν είναι άνθρωπος. Κοιτάζει μόνο το τομάρι του. Αν είναι άντρας, να πει να πάει φυλακή. Αλλά κοιτάζει να το αποφύγει, να αποφύγει τις συνέπειες”.

Ο πατέρας του 25χρονου όπως είπε προσπαθεί να είναι δυνατός για την 21χρονη κόρη του και για την σύζυγό του, ενώ χαρακτήρισε “κόρη του” την κοπέλα του γιου του, με την οποία μάλιστα ετοιμάζονταν να παντρευτούν.

Πηγή: newsit.gr