Γλίτωσε από θαύμα η Μαλέα

Το ατύχημα που είχε η σκηνοθέτρια και σεναριογράφος.

 Γλίτωσε τα χειρότερα – από θαύμα – η Όλγα Μαλέα. Η επιτυχημένη σκηνοθέτρια και σεναριογράφος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με την 650 κυβικών μηχανή της και «είχε άγιο».

Εκείνο που την έχει σοκάρει σύμφωνα με όσα γράφει η Τεριάννα Παππά στην εφημερίδα Espresso, είναι πως ο οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και έγινε καπνός λίγο μετά το ατύχημα.

«Ήμουν στο ύψος του Πενταγώνου με τη μηχανή μου. Μπροστά μου ήταν σταματημένο ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν κακοσυντηρημένο και δεν είχε φώτα. Του είχαν χαλάσει τα stop. Το είδα τελευταία στιγμή, δεν πρόλαβα να αντιδράσω και έπεσα πάνω του. Σε αυτό επέβαιναν δύο άντρες γύρω στα 40. με κοίταξαν απορημένοι και αφού είδαν ότι κουνήθηκα, εξαφανίστηκαν. Για καλή μου τύχη δε με χτύπησε το Smart που ακολουθούσε από πίσω. Μάλιστα ο οδηγός του ήταν εκείνος που με τράβηξε στην άκρη και με βοήθησε με τη μηχανή.» λέει η σεναριογράφος στην εφημερίδα.

Η Όλγα Μαλέα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου με τις ακτινογραφίες διαγνώστηκε ρωγμώδες κάταγμα περόνης και της τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας τον οποίο θα κρατήσει τουλάχιστον τέσσερις έως έξι εβδομάδες, όσο για το αν πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του οδηγού που έφυγε, η σκηνοθέτης σκέφτεται να ζητήσει οπτικό υλικό από τις κάμερες.