Γιούλικα Σκαφιδά: «Μου χρωστάνε ακόμα λεφτά από το Νησί»

«Η αλήθεια είναι ότι μου έγινε μια νύξη για τη "Μουρμούρα" μόλις ένα μήνα πριν, αλλά...»

Η Γιούλικα Σκαφιδά απαντά στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και την εφημερίδα ΑΓΟΡΑ, γιατί δεν θα τη δούμε στη σειρά «μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και για τα χρήματα που της χρωστούν από τη συμμετοχή της στο «Νησί».

Το όνομά σου είχε συζητηθεί για το ζευγάρι που θα αντικαταστήσει το ντουέτο Τριανταφυλλίδου – Βλάχου στη «Μουρμούρα» του Alpha. Είχαν όντως γίνει κουβέντες για να είσαι στη σειρά;
Αυτή η ιστορία ξεκίνησε το καλοκαίρι, χωρίς εγώ να γνωρίζω τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι μου έγινε μια νύξη για τη «Μουρμούρα» μόλις ένα μήνα πριν, αλλά εγώ είχα ήδη συμφωνήσει με το Mega (Η χειρότερη βδομάδα της ζωής μου), οπότε έμεινα σταθερή στην επιλογή μου. Δεν ήταν ωστόσο ξεκάθαρη πρόταση, αλλά μια διερευνητική προσέγγιση από την παραγωγή.

Τι γίνεται σήμερα με την οικονομική οφειλή που έχετε όσοι ηθοποιοί πήρατε μέρος στο «Νησί»; Πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία;
Το «Νησί» δεν το κάναμε για τα λεφτά, γιατί ούτως ή άλλως δεν είχαμε υπογράψει για ποσά που θα μας έκαναν να πλουτίσουμε. Μιλάω για μένα και κάποιους άλλους συναδέλφους μου που ξέρω από τη συγκεκριμένη δουλειά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως νοείται να μην έχεις αποπληρωθεί 5 χρόνια ύστερα από μια δουλειά. Μου χρωστάνε ακόμη λεφτά από το «Νησί», αλλά πια τα έχω ξεγράψει. Δεν περιμένω κάτι και δεν το κυνηγάω πια.