Γιορτινές Προσφορές Caremarket! Παράταση στα Δωρεάν Μεταφορικά!

Δείτε όλες τις προσφορές του www.caremarket.gr

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ LENOR 711ml 1+1 Δώρο από 6,30 μόνο 3,15 Ευρώ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ MANUAL SILVER TOUCH PROGLIDE GILLETTE & 1 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ από 8,99 μόνο 5,50 Ευρώ

ΤΟΝΟΣ ΣΕ ΝΕΡΟ RIO MARE 2X160ΓΡ από 6,28 μόνο 4,50 Ευρώ

ΣΑΛΤΣΕΣ BARILLA ARRABBIATA/ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ 400ΓΡ από 2,56 μόνο 1,39 Ευρώ

Ψωμί του Τοστ  -35%  (Ισχύει μέχρι 8/12)
(Εξαιρούνται τα Είδη Φυλλαδίου)

Γιαούρτια και Επιδόρπια Ψυγείου  -20%  (Ισχύει μέχρι 8/12)
(Εξαιρούνται τα Είδη Φυλλαδίου και τα Προϊόντα Φάγε)

Ρεγκάτο Ιρλανδίας IRLANDO μόνο 6,49 Ευρώ/Κιλό (Ισχύει μέχρι 8/12)

Πορτοκάλια Χυμού μόνο 0,45 Ευρώ/Κιλό (Ισχύει μέχρι 8/12)

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CAREMARKET

Το εύχρηστο περιβάλλον σε βοηθάει να περιηγηθείς και να βρεις γρήγορα αυτό που ψάχνεις, φέρνοντας τους διαδρόμους του super market στον υπολογιστή σου.

Με περισσότερα προϊόντα από κάθε άλλο online super market, μοναδικό πάγκο αλλαντικών και τυριών και online κρεοπωλείο, παίρνεις αυτό που θέλεις, στην ποσότητα που θέλεις, σαν να ήσουν εκεί.

Στο caremarket.gr αγοράζεις όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες, παραλαμβάνεις κάθε μέρα στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου αλλού επιθυμείς (εκτός Κυριακής γιατί ξεκουραζόμαστε!). Τρίτη έως και Παρασκευή παραλαμβάνεις αυθημερόν την παραγγελία σου αν παραγγείλεις μέχρι τις 11:00π.μ.

Με επίκεντρο την τεχνολογία και την τεχνογνωσία, ο βασικός μας στόχος είναι να φροντίσουμε τον καταναλωτή – από εκεί εμπνευστήκαμε και το όνομά μας- και θα το κάνουμε είτε οδηγώντας μέσα στο χιόνι για να παραδώσουμε τις παραγγελίες των Χριστουγέννων, ή κάνοντας καθημερινά βελτιώσεις για ακόμα πιο εύχρηστο περιβάλλον. Θέλουμε να careδίζεις σε χρόνο, και εννοείται να careδίζεις και σε χρήματα παρέχοντας ελκυστικές τιμές και καθημερινές προσφορές.

Προσπαθούμε και θα συνεχίζουμε καθημερινά να ψάχνουμε και να βρίσκουμε καινούργιους τρόπους να σε διευκολύνουμε, κάνοντας τις αγορές του super market βολικές, οικονομικές & ευχάριστες!

Καταχώρησε τώρα την παραγγελία σου, και παρέλαβε την με δώρο τα μεταφορικά.

www.caremarket.gr: Η νέα συνήθεια στα ψώνια του super market! Κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, το μεγαλύτερο online super market στον υπολογιστή σου!