Γιώργος Τράγκας: Συντετριμμένη η σύζυγός του, Μαρία Καρρά και τα παιδιά του

Κηδεία Γιώργου Τράγκα

Γιώργος Τράγκας, το "τελευταίο αντίο" στον δημοσιογράφο.

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του κόμματος ΚΕΛΑΝ, Γιώργος Τράγκας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών δίνοντας μάχη για πολλές ημέρες με τον κορονοϊό. Σήμερα, το τελευταίο αντίο θέλησαν να πουν φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα το μεσημέρι της Πέμπτης στο ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Μάλιστα, στην εκκλησία έφτασε και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος βρισκόταν κοντά με τον Γιώργο Τράγκα, καθώς ο δημοσιογράφος τον είχε ορίσει ως αναπληρωτή γενικό γραμματέα του κόμματός του. Στην εκκλησία έφτασε και η σύζυγός του, η οποία είχε μολυνθεί επίσης από κορονοϊό. Το φέρετρο του Γιώργου Τράγκα βρίσκεται από νωρίς το πρωί μέσα στην εκκλησία. Επίσης, στην εκκλησία βρίσκονται από νωρίς το πρωί και τα παιδιά του Γιώργου Τράγκα αλλά και η πρώην σύζυγός του.

Ο επί χρόνια συνεργάτης του, Σπύρος Νάννος, δήλωσε συγκινημένος πως έχασε τον δεύτερο πατέρα του, λέγοντας: «Σήμερα έχει πεθάνει ένα μεγάλο κομμάτι μέσα. Είμαι 27 χρόνια μαζί του, από το 1994 στη σχολή και δεν έφυγα δίπλα του από ποτέ. Ήταν πολύ ξαφνικό για εμάς. Έχω περάσει τα καλύτερά μου χρόνια. Πέθανε ο δεύτερος μου πατέρας».

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Παπαγιάννης, είπε πως «για μένα ήταν ο καλύτερος ραδιοφωνικός παραγωγός στα μέσα μαζικής ενημέρωσης» και απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γιώργου Τράγκα. «Το έργο που άφησε ο Γιώργος Τράγκας είναι σημαντικό και ελπίζω να μπορέσουμε να το ακολουθήσουμε οι νεότεροι δημοσιογράφοι», πρόσθεσε ο κ. Παπαγιάννης, έχοντας απαριθμήσει τα χρόνια των συνεργασιών του με τον κ. Τράγκα.