Γιώργος Τράγκας για το χαμό της μητέρας του: Πώς έφυγε έτσι; Χωρίς να με αγκαλιάσει… να τα πούμε ηπειρώτικα

Δείτε το συγκινητικό βίντεο με τη συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα

«Έφυγε ήρεμα και μου άφησε ένα κενό. Ο θάνατος της μητέρας μου με έκανε να θέλω να τακτοποιήσω τη ζωή μου» είπε ο δημοσιογράφος που είχε αποχαιρετήσει τη μητέρα του και μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή. Γιατί στο τρατζίστορ που είχε όπως λέει, στα 87 της δεν μπορούσε συχνά να πιάσει τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Όταν θα ξανανταμώσω με την Ευθυμία είναι σίγουρο πως θα ξανατσακωθούμε.»λέει ο δημοσιογράφος αλλά ήταν πολύ δεμένοι όπως αναφέρει.

Περιγράφει συγκινημένος την προσωπική του στιγμή, όταν έκλαψε για το χαμό της: «Το πρωί που κατέβηκα να πάω στο ραδιόφωνο, κατέβηκα στην κουζίνα, εκεί έχω μονίμως μία φωτογραφία της Ευθυμίας από την εποχή που ήταν ξανθιά μεγάλη γυναικάρα, εκεί κάθησα μέχρι την ώρα που πήγα στον Real εκεί θυμήθηκα πέντε πράγματα και…τελείωσε.»

«Έπρεπε να περιμένει να τσακωθούμε. Πώς έφυγε έτσι, χωρίς να με δει, να με αγκαλιάσει, να τα πούμε ηπειρώτικα, δεν γίνεται» απαντά στο τι θα της έλεγε τώρα.

Μίλησε ακόμη για την κατάσταση που επικρατεί σημερα στην τηλεόραση αλλά και τα τηλεοπτικά της πρόσωπά.

Για την επιλογή της Έλλης Στάη να πάει στη δημόσια τηλεόραση απάντησε: «Κακή επιλογή γιατί είναι μία παρα πολύ καλή δημοσιογράφος, έγκριτη αλλά έχω την αίσθηση ότι η δημόσια τηλεόραση είναι μία αποτυχημένη τηλεόραση».

«Η Ευγενία Μανωλίδου έχει βιδώσει «τηλεοπτικα»… τη ρουφά τη δημοσιότητα, το δείχνει δεν το κρύβει, δεν είναι κακό.»

Τέλος χαρακτήρισε την Ελένη Μενεγάκη «εργατοσκύλα», «πειθαρχημένη γυναίκα και κυρίως είναι καθηγήτρια στην έδρα δημοσίων σχέσων της Οξφόρδης διότι έχει φτάσει στο σημείο να κάνει είδηση το ότι πηγαίνει να ψωνίσει στο σουπερμαρκετ.»

Δείτε το βίντεο: