Γιώργος Τράγκας: Φωτογραφίες από το εσωτερικό της βίλας στην Κέρκυρα

Γιώργος Τράγκας

Ο Γιώργος Τράγκας θα ενοικίαζε το σπίτι προς 5.000 ευρώ τον μήνα.

Αίσθηση προκαλούν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την περιουσία που είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Τράγκας. Ο ίδιος, το καλοκαίρι του 2020, εξγούσε πώς ήρθε η βίλα στην Κέρκυρα στην κατοχή του.

«Θα έλεγα ότι έχω κάποιες ρίζες εδώ, ότι είμαι κάτοικος της περιοχής και αγαπώ αυτήν την περιοχή γιατί συνδυάζει ηρεμία και εκπληκτική θέα» έλεγε ο Γιώργος Τράγκας.

Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε χθες κατά αποκλειστικότητα πλάνα από την πολυτελή οικία του στο νησί των Φαιάκων, η οποία δεν μπορεί να εκποιηθεί ή να μεταβιβαστεί με οποιονδήποτε άλλον τρόπο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Σήμερα, η εκπομπή του Alpha έφερε στο φως φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, τις οποίες τράβηξε συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα πριν από πέντε χρόνια. Ο δημοσιογράφος θα ενοικίαζε το σπίτι προς 5.000 ευρώ τον μήνα.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ο άνθρωπος που το φωτογράφισε, το σπίτι είχε πολλές ζημιές και η χήρα του Γιώργου Τράγκα του είχε ζητήσει να «μαζέψει» ό,τι μπορεί με photoshop!