Γιώργος Τράγκας: «Δε γνώριζε την περιουσία του πατέρα του» λέει ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα

Γιώργος Τράγκας

Διαβάστε περισσότερα...

Η τελευταία εξέλιξη θέλει τον γιο του Γιώργου Τράγκα να αποποιείται των περιουσιακών στοιχείων του πατέρα του. Με ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος του, Θέμης Σοφός κοινοποίησε πως ο Φρέντυ Τράγκας δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν.

Στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο δικηγόρος του δεύτερου γιου του Γιώργου Τράγκα, Γιάννη Τράγκα. Όπως σημείωσε ο κ. Νίκος Αγαπηνός, ο εντολέας του δεν έχει καμία παρόμοια βούληση. «Δεν υπάρχει καμία τέτοια βούληση από πλευράς του εντολέως μου για να αποποιηθεί την κληρονομιά στον βαθμό και το μέτρο που του έχει επαχθεί. Ο εντολέας μου δεν εμπλέκεται στο όποιο ποινικό σκέλος της υποθέσεως στον βαθμό που υπάρχει, αν υπάρχει. Σε οποιαδήποτε δηλαδή παρανομία.

Τώρα που έχουμε πληροφορηθεί την ύπαρξη της διαθήκης είναι να αποδεχθεί με το ευεργέτημα της απογραφής, που σημαίνει ότι η οικονομική ευθύνη του περιορίζεται μέχρι της αξίας του ενεργητικού της περιουσίας που θα επαχθεί σε αυτόν».

«Αν κριθεί ότι η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, που το αμφισβητώ, είναι προϊόν από εγκληματική δραστηριότητα, δεσμεύεται. Δεν θα έχει ευθύνη ο κληρονόμος. Θα μπορούσε να είναι αποδέκτης της περιουσίας οποιοδήποτε πρόσωπο» συνέχισε ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, ενώ υπογράμμισε ότι ο εντολέας του δεν γνώριζε το μέγεθος της περιουσίας και τις δραστηριότητες του πατέρα του.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Αγαπηνός, αν και υπήρξε πολλά χρόνια δικηγόρος του Γιώργου Τράγκα, πολλά από τα ακίνητα τα οποία είχε ο εκδότης στην κατοχή του, τα έμαθε τώρα.