Γιώργος Τράγκας: Ανοίγει η διαθήκη με 12 ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Γιώργος Τράγκας

Ακίνητα σε Ελλάδα, Μονακό, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας, φαίνεται πως είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Τράγκας.

Ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή πριν από ένα μήνα, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και του Γιάννη Μακρυγιάννη, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν πρόλαβε να αφήσει διαθήκη για την τεράστια περιουσία του. Το γεγονός έχει οδηγήσει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σε διαμάχες ανάμεσα στην τελευταία σύζυγό του Μαρία Καρρά και τα παιδιά του από προηγούμενους γάμους του.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποκτήσει πολλά ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική… σε Ελλάδα, τέσσερα ακίνητα στο Μονακό, σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

Στο Μονακό ο Γιώργος Τράγκας φέρεται να είχε ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του αποβιώσαντος και της συζύγου του Μαρίας Καρρά. Ένα δεύτερο ακίνητο, ένα διαμέρισμα σε κεντρικό δρόμο του πριγκιπάτου, φέρεται να δηλωνόταν ως μόνιμος τόπος διαμονής, ένα τρίτο βρίσκεται πάνω από το Parc Princesse Antoinette και αναφέρεται ως έδρα μιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών που διατηρούσε ο Γιώργος Τράγκας, ενώ ένα τέταρτο ακίνητο στην οδό Du Larvotto ελέγχεται εάν ανήκε στον δημοσιογράφο και επιχειρηματία.

Στην Αμερική, ο Γιώργος Τράγκας έτρεφε μεγάλη αδυναμία. Τρία ακίνητα ήταν στην κατοχή του, ένα σε Μαϊάμι, ένα σε Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος, επίσης, είχε αδυναμία στη χώρα μας. Εκτός από τη βίλα στην Εκάλη, όπου διέμενε με την τελευταία του σύζυγο Μαρία Καρρά, είχε επίσης ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι με θέα στην Ακρόπολη, ενώ ερευνώνται ακίνητα σε Κύπρο, Μύκονο και Κέρκυρα.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας σχολιάστηκε και από το Happy Day.