Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το σπίτι του στην πιο ακριβή συνοικία του Παρισιού

Γιώργος Τράγκας

Δείτε το σπίτι που είχε ο Γιώργος Τράγκας στο Παρίσι.

Η αμύθητη περιουσία που άφησε ο Γιώργος Τράγκας έχει προκαλέσει χαμό τους τελευταίους μήνες. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων και την απόφαση να αποποιηθεί ο γιος του, Φρέντυ Τράγκας, το μερίδιό του, το T-live και η Ρένα Κουβελιώτη βρέθηκαν στο Παρίσι. Εκεί, σε μία από τις ακριβότερες περιοχές στην «καρδιά» της πρωτεύουσας της Γαλλίας βρίσκεται ένα από τα 17 σπίτια που είχε στην κατοχή του ο εκδότης.

Το διαμέρισμα «κόσμημα» βρίσκεται μία ανάσα από την Αψίδα του Θριάμβου, ένα από τα διασημότερα γαλλικά μνημεία. Είναι στον τρίτο όροφο ενός ιστορικού κτηρίου στο προάστιο που από τον 18ο αιώνα αποτελούσε το αγαπημένο μέρος των εύπορων ευγενών της εποχής.

«Εδώ ζούσαν Αριστοκράτες Γάλλοι. Τα κτήρια χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα και βρίσκεται κοντά σε μία από τις διασημότερες πλατείες του Παρισιού, την πλαζ Ιντετετουάλ όπου υπάρχει η Αψίδα του Θριάμβου» λέει στην κάμερα του Alpha μία Παριζιάνα.

Το οίκημα είναι «ντυμένο» από άκρη σε άκρη με λευκό μάρμαρο, κάτω από τα μπαλκόνια ξεχωρίζουν οι μορφές λεόντων ενώ από πάνω υπάρχουν κίονες. Στη συγκεκριμένη λεωφόρο, τα σπίτια κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ, αφού οι τιμές ανά τετραγωνικό «καίνε».