Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το πολυτελές οίκημα στον Παρνασσό που έχει λεηλατηθεί

Γιώργος Τράγκας

Δείτε το σπίτι που είχε ο Γιώργος Τράγκας στον Παρνασσό.

Ο Γιώργος Τράγκας άφησε πίσω του μια αμύθητη περιουσία, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο. Ένα από τα ακίνητα που δεσμεύτηκε από την αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι ένα πέτρινο σαλέ στον Επτάλοφο στον Παρνασσό, το οποίο ωστόσο σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Η εκπομπή T-Live και η Ρένα Κουβελιώτη βρέθηκαν στον Παρνασσό και εξασφάλισαν πλάνα από το πολυτελές οίκημα του εκδότη, το οποίο βρίσκεται μια ανάσα από την Αράχοβα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η υψηλή κυριότητα ανήκει στην Μαρία Καρρά και σύμφωνα με το πόρισμα της αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος δεν μπορεί να μεταβιβαστεί, με κανέναν τρόπο.

Το πέτρινο σαλέ 220 τ.μ βρίσκεται σε μια τοποθεσία μαγική, με μια θέα που σου κόβει την ανάσα. Ωστόσο όπως θα δείτε στο βίντεο οι εικόνες εγκατάλειψης και καταστροφής είναι εμφανείς, με τις πόρτες να έχουν σαπίσει και το εσωτερικό να έχει χάσει την παλιά του αίγλη.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποχωρήσει από το σπίτι παίρνοντας όλα τα έπιπλα, καθώς σύμφωνα με τους γείτονες ο δημοσιογράφος χρωστούσε πολλά χρήματα στους ντόπιους που βοήθησαν στην ανακαίνισή του.