Γιώργος Σιαδήμας: Από το OPEN στην ΕΡΤ

Γιώργος Σιαδήμας

Ποια εκπομπή αναλαμβάνει ο Γιώργος Σιαδήμας στη δημόσια τηλεόραση;

Λίγους μήνες μετά την αποχώρηση από το OPEN και την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ο Γιώργος Σιαδήμας ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ το απόγευμα της Τετάρτης. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η δημόσια τηλεόραση ενισχύει με ακόμα δύο έμπειρους δημοσιογράφους, το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της, το ΕΡΤNEWS.

Ο Γιώργος Σιαδήμας και η Στέλλα Παπαμιχαήλ θα παρουσιάζουν από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 και κάθε Παρασκευή, αλλά και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως 11:45 την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή NEWSROOM.

Θα ενημερώνουν, τις τρεις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, το τηλεοπτικό κοινό για όλα τα νέα και τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αναλύσεις, ρεπορτάζ, καλεσμένοι, ανταποκρίσεις από το δίκτυο των ανταποκριτών της ΕΡΤ σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και από τα κέντρα αποφάσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όλη η ειδησιογραφία της εβδομάδας που τελειώνει, αλλά και της εβδομάδας που αρχίζει από το ΕΡΤNEWS και το NEWSROOM. Από Δευτέρα έως και Πέμπτη κάθε εβδομάδα, στο «τιμόνι» του NEWSROOM θα εξακολουθήσει να βρίσκεται το πολύ πετυχημένο δίδυμο των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, Σταυρούλας Χριστοφιλέα και Μάκη Προβατά.