Γιώργος Σαμπάνης: «Μπορεί να μη σκέφτομαι ακόμα το γάμο…»

«Θα ήμουν μαζί της ακόμα κι αν δεν ήταν ωραία»...

Στο περιοδικό People και την Χριστίνα Ζάχου μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης για τις μουσικές του επιτυχίες, τα νέα του επαγγελματικά σχέδια,αλλά και τη σχέση του με την Άννα Πρέλεβιτς, με την οποία είναι πλέον μαζί 13 μήνες.

Λογικά, πρέπει να είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για έναν άντρα να έχει στο πλευρό του μια Σταρ Ελλάς (τίτλο που κέρδισε η Άννα το 2010), ο Γιώργος όμως έχει τη δική του θεωρία πάνω σε αυτό. «Σίγουρα η εμφάνισή της ήταν ένας λόγος να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά ειλικρινά, για μένα, δεν αρκεί αυτό. Θα ήμουν μαζί της ακόμα κι αν δεν ήταν ωραία. Η εξωτερική εμφάνιση ανοίγει μόνο μια πόρτα, καθώς στην πορεία παίζουν ρόλο άλλα πράγματα, πιο ουσιαστικά, όπως η προσωπικότητα, η χημεία. Πάντως ομολογώ πως έχω πολύ καλό γούστο!», λέει στο People.

Ο Γιώργος και η Άννα απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, τον τελευταίο καιρό μάλιστα συζούν, αλλά προς το παρόν όπως ξεκαθαρίζει ο συνθέτης ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους. «Μου αρέσει να περνώ χρόνο μαζί με την Άννα. Μπορεί να μη σκέφτομαι ακόμα το γάμο, άλλωστε η σχέση μας μετρά μόλις ένα χρόνο, αλλά εφόσον έχω σχέση, δεν θα μπορούσε να μην είναι σοβαρή».

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί σήμερα με το Πρώτο Θέμα…