Γιώργος Πολυχρονίου: «Όσες φορές έχει γίνει “Τροχός της Tύχης” χωρίς Πολυχρονίου πάτωσε»

Τι είπε για την επιλογή του Πέτρου Πολυχρονίδη;

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα govastileto.gr και την Σπυριδούλα Κάμπου έδωσε ο Γιώργος Πολυχρονίου, που μίλησε για τον «Τροχό της Τύχης» που αναμένεται να ξεκινήσει στο Star.

Κύριε Πολυχρονίου γιατί δεν θα δούμε τελικά εσάς να παρουσιάζετε το «Τροχό της Τύχης»;

«Α δεν ξέρω γιατί δεν το κάνω εγώ. Δεν μου είπαν τίποτα. Εγώ θεωρούμαι ότι είμαι και λίγο «μεγαλοκοπέλα» που λέει και ο Ψινάκης και λένε ας βάλω έναν νεαρό. Αφού ξέρεις το Star στοχεύει δήθεν σε νεανικό κοινό. Συν ότι εγώ κάνω ραδιοφωνική εκπομπή για νέα παιδιά. Παίζω καινούργια τραγούδια. Τώρα μόλις έπαιξα Καζαντζίδη.»

Το συστατικό της επιτυχίας όμως δεν έχει ποτέ ηλικία.

«Δεν μου έχουν πει ακόμα τίποτα. Όλος ο κόσμος έχει αντιδράσει που δεν θα παρουσιάσω εγώ τον «Τροχό» και μου το έχουν πει. Ακόμα και στο δρόμο που με συναντάνε όσοι έχουν δει το τρέιλερ ότι ξανά ξεκινάει ο «Τροχός της Τύχης» μου σχολιάζουν, πώς «Είναι δυνατόν «Τροχός της Τύχης» χωρίς Πολυχρονίου;» ! Και εδώ που τα λέμε όσες φορές έχει γίνει «Τροχός της τύχης» χωρίς Πολυχρονίου πάτωσε. Και με Πέτρο Χαϊκάλη και με Δάνη Κατρανίδη και με την Νίκη Κάρτσωνα που τόλμησε το Mega το 1990, δεν πήγαν καλά. Αφού αυτό είναι ταυτισμένο με Πολυχρονίου. Τέλος! Τι να πώ; Μάλλον δεν με πάνε. Δεν είμαι από αυτούς που θα πάρω τηλέφωνο και θα αυτοπροταχθώ για κάτι. Το έχω πει πολλές φορές. Αν ήθελα να κάνω τηλεόραση με τηλεπαιχνίδια, θα το είχα κάνει. Είχα απορρίψει το Deals. Είχα πει ότι μόνο «Τροχό τύχης» θα ξαναέκανα. Διαφορετικά δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση.

Πάντως αν κάνατε comeback με τον «Τροχό της Τύχης» θα γινόταν χαμός!

«Είμαι και σε φόρμα μεγάλη να ξέρεις. Είμαι καλύτερος από το Πολυχρονίου του 1990. Είμαι πιο καταρτισμένος. Πιο γρήγορος. Πιο ανεβαστικός!

Σας στεναχωρεί το ότι δεν θα τον παρουσιάσετε εσείς;

«Φυσικά και με στεναχωρεί. Μπας και δεν με στεναχώρησε όταν έκανε ο Κατρανίδης και οι άλλοι. Και ποτέ κανείς δεν μου είπε τίποτα; Αλλά να σου πώ κάτι; Άσχετα αν με στεναχωρεί, εύχομαι να πάνε καλά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους, τους χαιρέκακους, ένα από τα ελαττώματα που χαρακτηρίζουν τον Έλληνα. Θέλω να πάνε καλά και να σκίσουν. Δεν εύχομαι το αντίθετο. Δεν είναι δικός μου ο Τροχός της Τύχης»

Το Star ανακοίνωσε σήμερα ως παρουσιαστή του Τροχού τον Πέτρο Πολυχρονίδη; Πώς σας φαίνεται ως αντικαταστάτης σας; Έχετε και κάτι κοινό στο επίθετο.

«Α τι είναι αυτό καινούργιο; Δεν το ξέρω; Απίστευτο. Μην το κάνουν και επίτηδες. Εγώ μέχρι χτες γνώριζα ότι θα έπαιρναν, ή τον Γρηγόρη Μπάκα, ή τον Σωτήρη Καλυβάτση ή τον Κώστα Κόκλα. Είχαν κάνει και πιλότο. Αυτό που μου λες ήρθε σαν βόμβα τώρα. Μπορεί να είναι καλός τι να πω; Απίστευτη σύμπτωση! Πέτρος Πολυχρονίδης ε; Ίσως το κάνουν και επίτηδες. Να δώσουν ένα παρόμοιο όνομα με του Πολυχρονίου που είχε συνηθίσει ο κόσμος. Τι να πώ. Πρέπει να βγει και καινούργιο αίμα. Εμείς είμαστε μεγάλα παιδιά πλέον. Μην είμαστε πλεονέκτες»