Γιώργος Παπαδημητράκης: «Είμαι έτοιμος για γάμο»

Ο Γιώργος Σατσίδης φιλοξένησε στο MTV τον Γιώργο Παπαδημητράκη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη!

 Ο Γιώργος αποκαλύψε  τις τηλεοπτικές του συνήθειες αλλά και τις πιο εσωτερικές του σκέψεις για το γάμο, τις γυναίκες και τον έρωτα. Στην ίδια εκπομπή είδαμε  ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Τζέιμς Μποντ και στο νέο του κορίτσι Μπερενίς Μάρλον καθώς και ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ  από την πιο τρομακτική τηλεοπτική σειρά το «American Horror Story: Asylum».

Ο Γιώργος αποκαλύψε  ότι εδώ και 9 μήνες είναι με μια κοπέλα που τον «έχει ξεκλειδώσει» και ότι είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή και από την πρώτη στιγμή που είδε την κοπέλα του ήξερε ότι θα ήταν μαζί. Μάλιστα δηλώσε ότι «Για τον έρωτα δεν έχω κάνει καμία τρέλα. Όμως για την σχέση  που έχω τώρα θα μπορούσα να κάνω πολλές. Είμαι έτοιμος!» – Για τον γάμο είπε «Θα μπορούσα να παντρευτώ  ακόμα κι αν είμαι μικρός. Συνήθως είμαι πολύ σίγουρος γι αυτό που νιώθω και άμα το σκεφτώ θα το κάνω». Συμπληρώσε ότι υπήρξε πάντα πιστός στις σχέσεις του και ότι δεν έχει απατήσει ποτέ και ότι δεν είναι καθόλου ζηλιάρης! Στα 19 του είχε συνυπάρξει με μεγαλύτερη γυναίκα: «ήμουν 19 και ήταν 35.Νιώθω ότι μπορώ να επικοινωνήσω πολύ καλύτερα με μεγαλύτερους ανθρώπους.»

Για τα Κόκκινα Χαλιά και αν θα εγκατέλειπε ποτέ το group απαντάσε ότι αν κάτι δεν έχει κορεστεί δεν υπάρχει λόγος να το αφήσεις. Επίσης δηλώσε ότι βλέπει μόνο συνδρομητική τηλεόραση και ότι δεν βλέπει τούρκικα σίριαλ, ενώ για το αν έχει Τwitter ή  facebook: «Tα διέγραψα. Για την δουλειά μου είναι καλό αλλά με είχε κουράσει και δεν μου αρέσει η έντονη εισβολή στην προσωπική ζωή μου.»Προσθέσε ότι του αρέσει πολύ η Ελλάδα και δεν ότι σκέπτεται να γυρίσει πίσω στην Αμερική παρότι γεννήθηκε εκεί: «Μέσα από τα δύσκολα πιστεύω ότι κάτι θα βγει!»

Διαβάστε ακόμα

Ο Έλληνας του Τζέιμς Μποντ…αποκαλύπτει!

ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ: «Δέχομαι σεξουαλικές επιθέσεις στο Facebook»

Sebastian Koch: Πιστεύω ότι Γερμανία και Ελλάδα δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Πρέπει η μια χώρα να κατανοήσει την άλλη!

O Έλληνας του «Fashion Police» αποκλειστικά στον Γιώργο Σατσίδη!

Θα πάει η Μαρία Μενούνος στο ελληνικό «Dancing with the Stars» ; Δείτε τι λέει στο MTV

O Γιώργος Σατσίδης έκανε live chat με τους αναγνώστες του zappIT

Επιστρέφει με σούπερ αποκλειστικότητες ο Γιώργος Σατσίδης στο MTV! Δείτε το τρέιλερ!

Ποιo star του Χόλιγουντ έθαψε ζωντανό ο Γιώργος Σατσίδης;