Γιώργος Παπαδάκης: Ζήτησε συγνώμη για την ψυχίατρο «μαϊμού»

«Λάθος! Λάθος! Λάθος»!

Συγγνώμη από τους τηλεθεατές, καθώς ήταν ένας από εκείνους που φιλοξένησαν την «μαϊμού» ψυχίατρο η οποία έδωσε μπαράζ συνεντεύξεων σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές την Τετάρτη, υποστηρίζοντας ότι εργάζεται για τον ΟΚΑΝΑ και είχε ζητήσει να αφαιρεθεί η επιμέλεια της Άννυ από τους γονείς της, ζήτησε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Πέμπτης.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις αναγνωρίζεις το λάθος σου. Ήταν λάθος μας! Λάθος μας γιατί εν αγνοία μας δώσαμε σε μία κυρία τη δυνατότητα να κερδίσει πέντε – δέκα λεπτά δημοσιότητας. Θα μου πείτε “δεν έχετε ευθύνη εσείς;”. Βεβαίως! Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από εσάς και, πάνω από όλα, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη και από την Εισαγγελία Ανηλίκων και από τον ΟΚΑNA. Προσέξτε όμως, δεν πρόκειται για ανευθυνότητα στο όνομα του ανταγωνισμού. Αναμφισβήτητα, ένα μερίδιο ευθύνης ανήκει σε εμάς, αλλά δεν πρόκειται για το παιχνίδι του ανταγωνισμού, δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση, όμως, φορέας παραπληροφόρησης γίνεσαι όταν μία κυρία κάνει αυτό που κάνει. Λάθος! Λάθος! Λάθος! Στο ποσοστό που μας αναλογεί, μιας και είχε βγει και σε άλλα κανάλια πιο πριν, ζητάμε συγγνώμη», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε, επίσης, ότι η ίδια γυναίκα  τηλεφώνησε ξανά, το βράδυ της Τετάρτης, με άλλο αριθμό τηλεφώνου και ζήτησε να βγει σήμερα στην εκπομπή του για να ζητήσει συγγνώμη.

https://www.youtube.com/embed/XdOVU6bdtCM