Γιώργος Παπαδάκης: «Θα το πουν οι επόμενοι μετά αυτό, εγώ μένω στο πολιτικό καθαρά»

Γιώργος Παπαδάκης

"Δεν θα μπω στη διαδικασία αν έχει σπίτι, τι σπίτι είναι, γιατί πήγε στην Αμερική..."

Με αφορμή τη συζήτηση στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα για τους λόγους που ο Στέφανος Κασσελάκης ταξίδεψε στην Αμερική ενώ στην Ελλάδα είχαμε εκλογές, ο Γιώργος Παπαδάκης άφησε στον αέρα κάποια μικρά καρφάκια σχετικά με τις εκπομπές που ασχολούνται με το πιο ελαφρύ μέρος των δραστηριοτήτων του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ δεν εξετάζω και δεν θα μπω στη διαδικασία αν έχει σπίτι, τι σπίτι είναι, γιατί πήγε στην Αμερική… Δεν με ενδιαφέρει τι πάει να κάνει, δεν με ενδιαφέρει σε τι σπίτι μένει», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Όταν η Μαρία Αναστασοπούλου επισήμανε χαρακτηριστικά πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πήγε στην Αμερική για να φέρει τα χειμωνιάτικα ρούχα, ο παρουσιαστής αντέδρασε λέγοντας: «Ναι μωρέ κι εσύ… Άντε παράτα μας από εκεί. Θα το πουν οι επόμενοι μετά αυτό».

«Από εμένα το ακούς για τα χειμωνιάτικα;», ρώτησε η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης διευκρίνισε: «Δεν θέλω να το συζητάω. Δεν με αφορά. Θα κάτσω να ασχοληθώ με τα χειμωνιάτικα των πολιτικών προσώπων; Εγώ μένω στο πολιτικό καθαρά».