Γιώργος Παπαδάκης: «Ο Ντίνος Σιωμόπουλος την ημέρα που τελείωσε η σεζόν μπήκε στο γραφείο μου και…»

Γιώργος Παπαδάκης

Όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής για το τέλος της συνεργασίας τους...

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας του στο Καλημέρα Ελλάδα, ο Ντίνος Σιωμόπουλος αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και ξεκίνησε στο νεοσύστατο ONE. Στην πρεμιέρα της νέας σεζόν, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στο τέλος αυτής της συνεργασίας.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη, κι ενώ είχε στο πλευρό του τους νέους συνεργάτες, αποκάλυψε τα εξής: «Δεν είναι μαζί μας ο Ντίνος Σιωμόπουλος. Όταν τελείωσε η σεζόν, την ημέρα που τελείωσε η περσινή τηλεοπτική χρονιά μπήκε στο γραφείο και μου ανακοίνωσε ότι -ο Ντίνος Σιωμόπουλος δουλεύει χρόνια στο Βήμα- «από το Βήμα με υποχρεώνει η εργοδοσία να δουλέψω, εφόσον κάνει και κανάλι, στο One». Tου είπα «με την ευχή μου». Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή, παιδιά που έχουν περάσει από δίπλα μου, αυτή τη στιγμή να πλαισιώνουν το 50% του τηλεοπτικού προγράμματος».

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος κάνει οικονομικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Το Βήμα και τέθηκε θέμα αποκλειστικής ενασχόλησης με την εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, άρα και με το νέο κανάλι του εφοπλιστή.