Γιώργος Παπαδάκης: «Ο Αντώνης Κανάκης ήταν σε συντριβή»

Γιώργος Παπαδάκης

"Δεν νιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ ανθρώπους που δουλεύουμε στο ίδιο κανάλι, αλλά πραγματικά και με έρευνα προσωπική που έκανα, δεν το γνώριζαν", αναφέρει ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το Ράδιο Αρβύλα, μετά την αποκάλυψη για τη δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού του ίδιου και μιας κοπέλας χωρίς τη συγκατάθεσή της. Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Τους ξέρω χρόνια, ξέρω την τιμιότητα και την ακεραιότητα του Αντώνη, του Σερβετά, του Κιούση. Πραγματικά, χθες ήταν σε συντριβή. Δεν νιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ ανθρώπους που δουλεύουμε στο ίδιο κανάλι, αλλά πραγματικά και με έρευνα προσωπική που έκανα, δεν το γνώριζαν. Αιφνιδιάστηκαν και γι’ αυτό και αποφάσισαν με συνοπτικές διαδικασίες να σταματήσουν τη συνεργασία τους», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Κατά την άποψή μου, δεν θα πρέπει αυτό το γεγονός να τους κάνει να πάρουν την απόφαση να σταματήσουν την εκπομπή», τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης.