Γιώργος Παπαδάκης: 30 χρόνια Καλημέρα Ελλάδα

Γιώργος Παπαδάκης

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και το βίντεο με την πρώτη εκπομπή του Καλημέρα Ελλάδα

«Σαν σήμερα, στις 28 Απριλίου 1992, ένας νέος με μουστάκι, πιο σκούρα μαλλιά, λίγο περισσότερα από τα σημερινά, έλεγε…», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Πέμπτης και στη συνέχεια έπαιξε ένα βίντεο με την πρεμιέρα του Καλημέρα Ελλάδα πριν από 30 χρόνια…

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάνατε την μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο -κατέχει και την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά. Με τον ίδιο παρουσιαστή, την ίδια ώρα, στο ίδιο κανάλι για 30 χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που καθιερώσατε αυτήν εδώ την εκπομπή, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που μας εμπιστεύθηκαν, σε αυτούς που πέρασαν από αυτήν εδώ την εκπομπή, σε αυτούς που παραμένουν σε αυτήν εδώ την εκπομπή -Άννυ Ζιώγα που ήταν από την πρώτη μέρα της εκπομπής ένα μικρό κοριτσάκι. 30 χρόνια είναι αυτά, μια ολόκληρη ζωή», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η πρώτη προβολή του Καλημέρα Ελλάδα έγινε στις 28 Απριλίου του 1992 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα για 30η σεζόν. Η εκπομπή είναι το πρόγραμμα με την μεγαλύτερη διάρκεια προβολής στην ελληνική τηλεόραση με σταθερά τον ίδιο παρουσιαστή, καθώς κανένα άλλο πρόγραμμα δεν έχει μεταδοθεί τόσες σεζόν έχοντας τον ίδιο οικοδεσπότη.