Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουνίου ο Γιώργος Μυλωνάκης, έπειτα από την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.
Το πρωί της Δευτέρας, η σύζυγός του και δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε στην εκπομπή «Happy Day», όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που προηγήθηκαν αλλά και για την πορεία της αποκατάστασής του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Λίγες ώρες αργότερα, η αδελφή του Γιώργου Μυλωνάκη, Ρένα Μυλωνάκη, θέλησε να εκφράσει δημόσια τη στήριξη και την αγάπη της μέσα από μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Αδερφέ μου, εύχομαι αυτή η δοκιμασία να σε κάνει ακόμη πιο δυνατό και να είναι η αρχή μιας νέας, πιο όμορφης και πιο δυνατής πορείας! Μην ξεχάσεις ποτέ πόσο σπουδαίος είσαι και πόσο πολύ σ’ αγαπάμε όλοι», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ