Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη, αφιερώνοντάς του ένα τραγούδι από τον ραδιοφωνικό “αέρα” του Ρυθμού 94,9.
Το βράδυ της Τετάρτης (9/9), λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του θλιβερού γεγονότος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον θάνατό του και του ευχήθηκε “καλό ταξίδι”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Θα ήθελα να μου επιτρέψετε σήμερα την εκπομπή να την αφιερώσουμε στον Γιώργο Μαζωνάκη», ξεκίνησε να λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης. «Δεν θέλω να το κάνουμε μίζερο, ούτε θλιβερό, γιατί από το λίγο που τον ήξερα, δεν θα το ήθελε ούτε αυτός», συμπλήρωσε.
«Πολλές φορές αισθανόμαστε οικειότητα με τους ανθρώπους που έχουν γράψει ή πει τραγούδια που έχουν “ντύσει” στιγμές μας. […] Τον ευχαριστούμε για όλα όσα μας έχει δώσει και του ευχόμαστε “καλό ταξίδι”. Θα μείνει μαζί μας μέσα από τα τραγούδια του», τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ