Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από το Πρωινό, αναφέρθηκε στις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του πασίγνωστου τραγουδιστή, επισημαίνοντας ότι εντός της ημέρας αναμένεται έντονη αντίδραση του μετά την κατάθεση της μήνυσης από τον 21χρονο τραγουδιστή.
«Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το ρεπορτάζ εμένα μου έρχεται στο φτερό…. ότι εντός της ημέρας θα υπάρξει εντονότατη αντίδραση και της άλλης πλευράς. Εντός της ημέρας. Άρα σήμερα, από λεπτό σε λεπτό κατατίθεται η μήνυση και σήμερα η άλλη πλευρά βγαίνει στην αντεπίθεση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θα υπάρξει εντονότατη επίθεση της άλλης πλευράς, η οποία δεν θα παραμείνει μόνο στο να λέει ότι αυτά είναι αναληθή, αλλά θα προαναγγέλλει και εντονότατες νομικές κινήσεις. Δηλαδή θα γίνει μήνυση, σήμερα δεν προλαβαίνουνε, θα πρέπει να δουν τη μήνυση, δεν υπάρχει κατηγορητήριο ακόμα. Θα πρέπει να δουν τη μήνυση και μετά να αντεπιτεθούν να πούνε τι ακριβώς, για ποιο λόγο θα μηνύσουν τον μηνυτή.
Σήμερα θα γίνει κι αυτό μαθαίνω. Άρα η άλλη πλευρά περιμένει και αυτή από λεπτό σε λεπτό να κατατεθεί η μήνυση, να λάβουν γνώση της μήνυσης και να μπουν στην αντεπίθεση», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ