Γιώργος Λιάγκας για Πόπη Τσαπανίδου: «Δουλειά της δεν είναι να κάθεται σε ένα γραφείο να κάνει διαλογισμό»

Πόπη Τσαπανίδου

"Η δουλειά της Πόπης Τσαπανίδου δεν είναι να κάνει διαλογισμό και να κάνει το Ωμ και να βλέπει τη στάση του λωτού, τι έφταιξε και δεν πήγε καλά ο Τσίπρας".

Με την Πόπη Τσαπανίδου να έχει πραγματοποιήσει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Γιώργος Λιάγκας άσκησε ιδιαίτερα σκληρή κριτική στην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Εδώ παίζουμε με τις λέξεις και δίπλα βρίσκεται ο Αλέξης, λέει δεν παραιτήθηκα αλλά έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του κόμματος. Αν δύο άνθρωποι σε ένα κόμμα πληρώνονται ή εκλέγονται για να μιλάνε, είναι ο πρόεδρος και ο εκπρόσωπος τύπου. Άρα, η δουλειά της Πόπης Τσαπανίδου από την Κυριακή μέχρι σήμερα δεν ήταν να είναι σε ένα γραφείο και να κάνει περισυλλογή και διαλογισμό.

Η δουλειά της Πόπης Τσαπανίδου που την έκανε προεκλογικά -καλά ή κακά δεν θα το πω εγώ- είναι να μιλάει. Δεν είναι να κάνει διαλογισμό και να κάνει το Ωμ και να βλέπει τη στάση του λωτού, τι έφταιξε και δεν πήγε καλά ο Τσίπρας».