Γιώργος Λαμπάτος κατά Φιλιππίδη: Το περιστατικό με τη Νικολέττα Βλαβιανού

Γιώργος Λαμπάτος

«Θα μας είχε αφήσει στον τόπο», λέει ο Γιώργος Λαμπάτος.

Στον αέρα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» βγήκε ζωντανά ο Γιώργος Λαμπάτος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα.

«Μπήκα μπροστά για να μην πιάσει ο Πέτρος τον Σπύρο μέσα στο θέατρο. Του έκανε επίθεση φωνάζοντας και κυνηγώντας τον Σπύρο να τον αρπάξει και δεν ξέραμε ποια θα ήταν η κατάληξη. Ο Πέτρος με τη συμπεριφορά του μας έκανε να αισθανόμαστε ανασφάλεια και φόβο γιατί δεν ξέραμε τι θα επακολουθήσει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος είπε στη συνέχεια: «Βεβαίως μου έχει επιτεθεί κι εμένα, με έχει χτυπήσει κατά τη διάρκεια της παράστασης, μου έχει πετάξει ένα μεγάλο τασάκι. Με έπινε κεφαλοκλείδωμα μπαίνοντας στη σκηνή διότι δεν δεχόταν την ανταπόκριση που μπορεί να είχε και κάποιος άλλος ηθοποιός από τον κόσμο».

Ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε επίσης: «Είχε πάρα πολύ επιθετική συμπεριφορά. Την άλλη φορά πέρασε μια λάμπα πάνω από τα κεφάλια μας, με τη Νικολέττα Βλαβιανού, που καθόμασταν σε ένα καναπέ κατά την ώρα της παράστασης, που αν μας έβρισκε θα μας είχε αφήσει στον τόπο».