Γιώργος Καρκάς: Όσα λέει ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε για τον “βιασμό του ταξιτζή”

Γιώργος Καρκάς

"Προσδοκώ μια τρανταχτή αθώωση και όχι μία αθώωση σαν αυτή που συνέβη πρωτόδικα", λέει ο Γιώργος Καρκάς.

Ο Γιώργος Καρκάς φιλοξενήθηκε στο T-Live το μεσημέρι της Παρασκευής, ενόψει της δίκης στο Εφετείο, μετά την πρωτόδικη αθώωσή του για την κατηγορία του βιασμού ενός ταξιτζή. Ο ηθοποιός, ο οποίος έμεινε για 18 μήνες στη φυλακή, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις προσδοκίες που έχει από το Εφετείο στις 19 Φεβρουαρίου, καθώς και για τα συναισθήματά του για τη δίκη.

«Προσδοκώ μια τρανταχτή αθώωση και όχι μία αθώωση σαν αυτή που συνέβη πρωτόδικα. Περιμένω μία ομόφωνη αθώωση, όπου αυτή η ομόφωνη αθώωση θα μου δώσει την ευκαιρία στη συνέχεια να διεκδικήσω ό,τι πρέπει να διεκδικήσει ένας πολίτης που έχει υποστεί όλο αυτό και βρίσκεται στη θέση μου, δηλαδή, τις όποιες πιθανές αποζημιώσεις, χρηματικές και ηθικές» είπε ο ηθοποιός.

Και στη συνέχεια παραδέχτηκε: «Σίγουρα έχω ανησυχία. Όταν κάνεις μια αίτηση αποφυλάκισης και σου απαντούν οι εξαίρετοι λειτουργεί της δικαιοσύνης με βουλεύματα, που στην ουσία αντιγράφουν ό,τι έχει πει ο προηγούμενος δικαστής με λίγο αλλαγμένα λόγια και δεν απαντούν σε τίποτα από αυτά που έχεις προσκομίσει εσύ, σου λένε ότι μέχρι τη δίκη θα κάτσεις μέσα. (…) Οι δικαστές λειτουργούν σαν το γραφείο Τύπου της ελληνικής δικαιοσύνης, δεν λειτουργούν με βάση τα στοιχεία».

O ηθοποιός, μάλιστα, κατέληξε ότι στις Αρχές πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη, όπως έχουμε στην οικογένειά μας.

Πηγή: tlife.gr