Γιώργος Καραϊβάζ: Νέες αποκαλύψεις Live News για την εκτέλεση του δημοσιογράφου

Live News

Όσα παρουσιάστηκαν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο...

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο παρουσιάστηκαν νέα στοιχεία για τη στυγνή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.  Οι αξιωματικοί της αστυνομίας να έχουν μια εικόνα από πού μπορεί να προέρχεται και η συγκεκριμένη δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου, όπως είχαν βεβαίως είχαν και την εικόνα από πού προέρχονται και τα προηγούμενα περίπου 60 συμβόλαια θανάτου που έχουν εκτελεστεί την τελευταία εικοσαετία.

Όμως και σε αυτή την περίπτωση αυτό θεωρούν ότι δεν αρκεί. Πρέπει να τεκμηριώσουν με συγκεκριμένα στοιχεία που είναι από τον τόπο του εγκλήματος, από την έρευνα που γίνεται πόρτα – πόρτα, κάμερα – κάμερα στους δρόμους της Αθήνας προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Εκεί είχαν κολλήσει και οι προηγούμενες έρευνες.

Η δηλαδή αστυνομία δεν έχει καταλήξει στο χώρο, στην ομάδα και πιθανώς να έχει και υποψίες ακόμα και για τα φυσικά πρόσωπα που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη επίθεση, χρειάζονται όμως τα στοιχεία που θα δέσουν την υπόθεση.

Είναι ένα παιχνίδι περίπου 15 ημερών, οι αναλύσεις κλήσεων ή αναρσύσεις στοιχείων από το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Καραϊβάζ είναι κάτι που μπορεί να παραπεμφθεί στο μέλλον είναι κάποιο ελεγχόμενο από την ελληνική αστυνομία.

Το ζήτημα είναι ο απρόβλεπτος παράγοντας δηλαδή να προλάβουν το χρόνο να δουν το πλήρες δρομολόγιο των δραστών. Εκείνη την ημέρα πως έφτασαν, πως έφυγαν, για να να συγκεντρώσουν όλο το υλικό των καμερών. Προκειμένου να δουν και σε απόσταση ίσως και πολλών χιλιομέτρων προς τα πού κατευθύνθηκαν που μπορεί να σταμάτησαν και που μπορεί να συνεννοήθηκαν μεταξύ τους. Και για τις κλήσεις κινητών τηλεφώνων μην ξεχνάμε ότι χρησιμοποιούν επιχειρησιακά κινητά μιας χρήσης.

Ποιοι και γιατί τον ήθελαν νεκρό

Ο εκλιπών, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε δώσει ανωμοτί κατάθεση για την περιβόητη υπόθεση της Ε.Υ.Π (Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) για ένα σύστημα διαπλοκής εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών με τη λεγόμενη «τράπεζα της νύχτας», στην κεφαλή της οποίας βρισκόταν ο επίσης δολοφονημένος, Δ.Μ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε κάνει αποκαλύψεις στην ιστοσελίδα του για την εν λόγω υπόθεση και θα κατέθετε εκ νέου. Εικάζεται ότι οι άνθρωποι που εκτέλεσαν τον άτυχο δημοσιογράφο μπορεί να γνώριζαν ότι θα δώσει νέα κατάθεση και να ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

Ο εκλιπών είχε κληθεί να δώσει έγγραφες εξηγήσεις διότι σε μία έρευνα που είχε κάνει η ΕΥΠ πριν από πέντε χρόνια και η οποία ουσιαστικά έλαβε μια απτή δικαστική μορφή προ μηνών το περασμένο καλοκαίρι αναφερόταν το όνομά του και είχε κληθεί να δώσει έγγραφες εξηγήσεις με τον ίδιο να αρνείται κάθε κατηγορία.

Εκεί μνημονεύονταν δυο τρεις τηλεφωνικές συνεννοήσεις με αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας που θεωρούνται επιλήψιμες και αυτός αρνείται την κατηγορία.

Εδώ λοιπόν εκλήθει ανάμεσα σε πολλά ακόμα άτομα, 30 άτομα, να δώσουν κάποιες έγγραφες εξηγήσεις αυτές είναι για τις οποίες μιλάμε που έχει δώσει ο Γιώργος το περασμένο καλοκαίρι διά του συνηγόρου του όπου αναφέρεται με έναν λιτό τρόπο ότι γνώριζε κάποιους από τους συγκατηγορουμένους.

Επειδή αναφέρετε κατά κόρον ότι επίκειται να δώσει μία κατάθεση καινούργια να αποδειχθεί ότι προφανώς εννοείται ότι στα πλαίσια αυτής της δικογραφίας πλην όμως αυτός ο δικαστικός άγγελος για την έρευνα αυτή της ΕΥΠ με τους τριάντα αναφερόμενους, ιδιώτες, αστυνομικούς είχε βαλτώσει.

Φαίνεται όμως ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε θελήσει επειδή θεωρώσε ότι αδίκως αναφερόταν σε αυτήν τη δικογραφία το όνομά του, να κάνει μία κίνηση και να ζητήσει γιατί δεν έχουν γίνει ορισμένες δικαστικές ενέργειες και γιατί δεν έχουν κληθεί οι άνθρωποι που κατά κάποιον τρόπο τον εμπλέκουν σε μία ιστορία.

Πηγή βίντεο, megatv.com