Γιώργος Καραϊβάζ: «Λύγισε» στον αέρα ο συνάδελφός του

Γιώργος Καραϊβάζ

"Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει, τον καλό φίλο και να ευχηθώ καλό κουράγιο στην οικογένεια", είπε με δάκρυα στα μάτια ο Θεοδόσης Πάνου.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των δολοφόνων του, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Ο θάνατός του σόκαρε όλη την Ελλάδα, ενώ για όσους τον γνώριζαν από κοντά, ο πόνος είναι πολύ μεγάλος.

«Ένας κεραυνός που τα έχει κάψει όλα! Κεραυνός!», είπε συγκλονισμένος ο Πέτρος Καρσιώτης, μπαίνοντας στο πλατό του Tlive. Στη συνέχεια, όταν η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε τον λόγο στον αστυνομικό συντάκτη, Θεοδόση Πάνου, εκείνος λύγισε στον αέρα.

«Θα μου επιτρέψετε κι εμένα να αποχαιρετήσω έναν καλό φίλο των ετών του ξεκινήματος αυτής της πορείας. 1990, αντικριστές εφημερίδες, ήμασταν φίλοι. Ήμασταν τότε η επόμενη γενιά αστυνομικών συντακτών. Φίλοι όλη τη δεκαετία του ’90, ήταν η εποχή που μοιραζόμασταν ακόμα και τον καφέ. Τα είχαμε ονομάσει τα χρόνια της αθωότητας.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει, τον καλό φίλο και να ευχηθώ καλό κουράγιο στην οικογένεια. Κανείς μας δεν περίμενε κάτι τέτοιο», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Θεοδόσης Πάνου.