Γιώργος Καπουτζίδης: «Μου αρέσει που υποδύομαι τον συγκεκριμένο χαρακτήρα»

[Παρουσιάζω απλώς ζωές ανθρώπων. Μέσα από τις ζωές των ανθρώπων, αν τις παρακολουθήσουμε σωστά, βλέπουμε και μηνύματα και συναισθήματα».

Στην κάμερα της εκπομπής «Μία» μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης και απάντησε σε όλες τη ερωτήσεις για την Εθνική Ελλάδος.

Η σκηνή που δεν έπαιξε στην Κύπρο

«Το Mega Ελλάδος ζήτησε από τη δική μας παραγωγή μια κόπια χωρίς αυτή τη σκηνή σε περίπτωση που παίξει η σειρά σε επανάληψη το απόγευμα, γιατί ήξερε ότι δυστυχώς με βάση τη νομοθεσία δεν θα μπορούσε να έχει αυτή τη σκηνή χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόστιμο. Γνωρίζοντας ότι το Mega Κύπρου παίζει αυτή τη σειρά στις 19:30 έστειλε το Mega Ελλάδος στο Mega Κύπρου την κόπια χωρίς αυτά τα δευτερόλεπτα». 

Τα μηνύματα

«Δεν νομίζω ότι έγραψα κάτι για να περάσω μηνύματα. Παρουσιάζω απλώς ζωές ανθρώπων. Μέσα από τις ζωές των ανθρώπων, αν τις παρακολουθήσουμε σωστά, βλέπουμε και μηνύματα και συναισθήματα».

Ο gay χαρακτήρας που υποδύεται

«Μου αρέσει που υποδύομαι τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, χωρίς να έχω καταφύγει στο προφανές το οποίο γίνεται παντοτε, στο να υποδυθώ έναν gay βάζοντας χαρακτηριστικά εξωτερικά στη φωνή, στην κίνηση, στο ντύσιμο, στην ομιλία. Αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπουμε και πάντοτε απορούσα γιατί δεν το βλέπουμε. Απορώ γιατί τόσα χρόνια δεν παρουσιάζαμε έναν τόσο ρεαλιστικό χαρακτήρα και καταφεύγαμε σε άλλου είδους απεικονίσεις οι οποίες υπάρχουν και καλά κάνουν και υπάρχουν, αλλά είναι μονότονο να δείχνεις συνεχώς το ίδιο πράγμα».

https://www.youtube.com/embed/0ptxUf9gC2U